Quantcast

Jenkkitähdelle jättipettymys viimeisellä erikoiskokeella – törmäsi WRC-autollaan villieläimeen

Ken Block menetti dramaattisten vaiheiden jälkeen Yhdysvaltain rallisarjan osakilpailuvoiton viimeisellä erikoiskokeella.
Ken Block
Ken Block. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Block on satsannut tänä vuonna kalustoon, sillä hän kilpailee Yhdysvalloissa Hyundain WRC-autolla. Block löysikin nopeasti hyvän vauhdin i20 WRC:llä, jolla hän oli selvässä johdossa ennen 100 Acre Wood -rallin viimeistä erikoiskoetta.

Mutta sitten peura puuttui peliin. Block ajoi Hyundaillaan villieläimen päälle, minkä vuoksi hän menetti aikaa noin minuutin. Lopputuloksissa hän putosi toiseksi 16,7 sekunnin päähän voiton ottaneesta Brandon Semenukista.

– Johdimme rallia 45 sekunnilla, mutta menetimme johdon kolme mailia ennen viimeisen erikoiskokeen maalia. Kiitos siitä kuuluu peuralle, joka päätti ylittää tien väärään aikaan, Block harmitteli Instagram-julkaisussaan.

– Yritimme parhaamme Hyundain uskomattomalla kilpa-autolla, mutta tällä kertaa se ei tuonut voittoa. Kuten sanotaan, tämä on rallia, jenkkitähti jatkoi.

Voittoon ajaneen kanadalaiskuljettaja Semenukin kartanlukijana toimi Keaton Williams, joka istui viime kaudella Belgian MM-rallissa Toyota-kuljettaja Takamoto Katsutan rinnalla. Williamsin oli määrä lukea Katsutalle nuotteja myös seuraavissa MM-osakilpailussa, mutta hän vetäytyi pestistä perheessään tapahtuneen hätätapauksen vuoksi.

Yhdysvaltain rallisarjan seuraava osakilpailu on ohjelmassa kuukauden kuluttua, kun Olympus-ralli ajetaan Washingtonin osavaltiossa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat