Quantcast

Hyundain WRC-talli julkisti kuljettajakokoonpanonsa seuraavaan MM-ralliin

Hyundai starttaa odotetulla kuljettajakolmikolla rallin MM-sarjan seuraavaan osakilpailuun.
Thierry Neuville
Kroatian MM-ralli ajetaan Zagrebin ympäristössä. Kuva: Dufour Fabien/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

MM-kauden neljäs MM-ralli järjestetään Kroatiassa huhtikuun puolivälin jälkeen. Irlantilaiskuljettaja Craig Breen ajaa Hyundain kolmatta Rally1-autoa Zagrebin seudun asvalttiteillä.

Hyundai-kuljettajista Thierry Neuville ja Esapekka Lappi ajavat tänä vuonna kaikki osakilpailut. Breen puolestaan vuorottelee Dani Sordon kanssa Hyundain kolmoskilpurissa.

Breen ajoi kauden toistaiseksi ainoan MM-rallinsa helmikuussa Ruotsissa, missä hän sijoittui komeasti toiseksi. Onnistunut paluu Hyundain rattiin oli Breenille henkisesti tärkeä juttu, sillä edelliskausi M-Sport Fordin ykköskuljettajana sujui irlantilaiselta surkeasti.

Sordo oli Hyundain ratissa viime viikonloppuna Meksikossa ja otti kisasta viidennen sijan. Kauden avausrallissa Monte Carlossa espanjalaiskonkari oli puolestaan seitsemäs.

Breen oli vajaat kaksi viikkoa sitten Hyundain Rally2-auton puikoissa Portugalin EM-rallissa, jossa hän joutui tyytymään kuudenteen sijaan rengasrikon rasittamana. Breen kilpailee tänä vuonna valikoitujen MM-rallien lisäksi Portugalin rallisarjassa.

Rallipuuhat ovat pitäneet Breenin kiireisenä viime aikoina. Portugalin EM-osakilpailusta hän matkusti Meksikon MM-rallin nuotitukseen, jonka jälkeen hän suuntasi kotimaahansa Irlantiin historic-kilpailuun.

Kroatian MM-ralli ajetaan 20.-23. huhtikuuta. Toyotan Kalle Rovanperä voitti asvalttikisan vuosi sitten.

Katso rallin MM-sarjan kalenteri kokonaisuudessaan täältä.

Katso alta Meksikon MM-rallin kooste.

Lue myös nämä

  • Uusimmat