Espanjan traagisen ralliturman taustalla kuljettajan saama sydänkohtaus?

Viranomaiset tutkivat espanjalaisen rallikuljettajan ja kartanlukijan kuolemaan johtanutta onnettomuutta.
Kuvituskuva
Kuvituskuva.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Julio Cesar Castrillo ja kartturi Francisco Javier Alvarez menettivät henkensä traagisessa ulosajossa Villa de Tineo -rallissa Pohjois-Espanjassa lauantaina.

Castrillon ajama Citroen DS3 N5 -auto suistui tieltä ja törmäsi puuhun. Sekä kuljettaja että kartanlukija kuolivat välittömästi.

Alustavien tutkimuksien mukaan Castrillo saattoi saada sydänkohtauksen ennen onnettomuutta, uutisoi espanjalaislehti La Nueva Espana. Tiettävästi kartanlukija Alvarez yritti vetää käsijarrusta, mutta hän ei pystynyt estämään onnettomuutta.

Espanjalaislehden mukaan onnettomuus tapahtui lähes suoralla tieosuudella. Tapauksen tutkinta jatkuu.

Castrillo ja Alvarez olivat kotoisin läheltä Oviedon kaupunkia, joka on vajaan tunnin päässä rallia isännöineestä Tineon kunnasta. Oviedon tunnetuin urheilija, F1-tähti Fernando Alonso esitti surunvalittelunsa sosiaalisessa mediassa.

– Tämä on erittäin surullista koko moottoriurheiluperheelle, kun kuulimme, mitä Villa de Tineo -rallissa tapahtui. Osanottoni ja kaikki rakkauteni Julio Cesar Castrillon ja Francisco Javier Alvarezin omaisille, Alonso kirjoitti.

Viime viikko oli surullinen ralliautoilulle. Hyundain WRC-tallin irlantilaiskuljettaja Craig Breen kuoli torstaina testionnettomuudessa Kroatiassa.

Lue myös nämä