Thierry Neuvillelta villi veto Tänakin jatkosta – ”Ehkä hän tuleekin takaisin”

Hyundain rallitallissa viimeisen kisansa viikonloppuna Japanissa ajanut Ott Tänak vakuutteli, ettei hän vielä tiedä, mitä tekee ensi vuonna.
Thierry Neuville
Thierry Neuville. Kuva: Dufour Fabien/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Virolaiskuskin mukaan hänellä ei ole vielä sopimusta. Vaihtoehtoja miehellä on käytännössä kolme. Tänak voi joko vaihtaa takaisin M-Sport Fordille tai Toyotalle tai sitten miehen on jäätävä kotiin pitämään sapattivuotta.

Japanissa voittoa juhlinut Hyundain Thierry Neuville heitti ilmoille villeimmän huhun Tänakin tulevaisuudesta.

– Mielestäni vahvin tallikaveri on nyt poissa, joten mitä voimme tehdä? Meidän pitää vain jatkaa taistelua. Me taistelimme myös Ottin kanssa yhdessä, mutta hän luovutti ennen minua, Neuville toteaa Dirtfishin sivuilla.  

– Ymmärtääkseni hän ei ole kuitenkaan allekirjoittanut mitään, joten ehkä hän tuleekin takaisin. En minä tiedä, belgialainen jatkaa vitsaillen.

Esapekka Lapin sopimuksen julkistamista odotetaan loppuviikolle. Hyundai tarvitsee myös yhden kuljettajan jakamaan ajovastuuta Dani Sordon kanssa kolmannessa autossa. Yksi vahva ehdokas tuohon pestiin on toinen suomalaiskuski Teemu Suninen.

– Haluamme tietenkin nopeimman kuskin. Auto on kilpailukykyinen, mutta jos kuskit eivät tuo tuloksia, ei voi saavuttaa mitään, väliaikainen tallipomo Julien Moncet kommentoi tilannetta.

– Meidän pitää löytää hyvä balanssi kuskissa. Hänen on oltava nopea, mutta päästävä maaliin ja ymmärrettävä tiimin strategiat eri ralleissa. Muutama päivä kaikkien pitää vielä odottaa, mutta ei pitkään.

Katso alapuolelta Japanin MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat