WRC-tallin pomo haluaa palkinnon tiimilleen – ”Ott puskee edelleen kovaa”

M-Sport Fordin rallitalli sai ison itseluottamusruiskeen Chilessä syys-lokakuun vaihteessa.
Richard Millener
Richard Millener. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tiimin kauden päätteeksi jättävä Ott Tänak ajoi kauden toisen voittonsa Chilen sorateillä. Edessä on vielä kaksi asvalttikisaa ennen kuin tallit pääsevät ottamaan hieman happea ennen rallikautta 2024.

– Chilen voitto laittoi koko tiimin uusille raiteille. Meillä on täysi fokus päällä, että pystymme pitämään saman tuloskäyrän loppukauden ajan, tallipomo Richard Millener sanoo.

– Ott puskee edelleen kovaa. Olen varma, että hän haluaa olla mahdollisimman korkealla sekä Keski-Euroopassa että Japanissa. Olisi todella tärkeää tiimille, että saisimme vielä vuoden loppuun huippusijoituksia.

Tallissa tällä kaudella toisena kuskina täyden kauden ajanut Pierre-Louis Loubet saattaa saada lähtöpassit vuoden päätteeksi. Vaisu kausi ja tuorein ulosajo Chilessä tiesivät sitä, että Loubet vaihtoi kartturia. Keski-Euroopan MM-rallissa miehelle nuottia lukee Sebastien Ogierinkin rinnalta tuttu Benjamin Veillas.

– Vaikka olemme jo kauden loppusuoralla, on tiimissämme ”uusia” kasvoja. On hienoa saada Benjamin takaisin. Toivomme, että hänen kokemuksensa auttaa Pierre-Louisia tulevassa rallissa, Millener summaa.

Loubet lähtee itse kisaan maltillisin mielin. Surkea kausi ansaitsisi edes maaliin pääsyn.

– On hienoa päästä ajamaan ensimmäistä kertaa Benjaminin kanssa. Chilen ulosajon jälkeen minun on saatava itseluottamusta takaisin ja ajettava ehjä ralli. Varmasti nautin ajamisesta Saksassa, Loubet toteaa.

– On ollut mukavaa palata asvaltille Puma Rally1-autolla testeissä. Odotan innolla, mitä kisa tuo tullessaan.

Keski-Euroopan MM-ralli käynnistyy keskiviikkona ajettavalla testierikoiskokeella. Varsinainen kisa starttaa Tshekin pääkaupungista Prahasta torstaina iltapäivällä.

Katso alapuolelta, mitä uudessa Keski-Euroopan MM-rallissa on luvassa.

Lue myös nämä