Quantcast

Thierry Neuville sai loistouutisia – ratkaiseeko moottoripäivitys mestaruuden belgialaiselle?

Michel Nandan
Michel Nandan ja Thierry Neuville. Kuva: Helena El Mokni/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjan voitosta kamppaileva Hyundain Thierry Neuville on saanut tärkeän päivityksen moottoriinsa kauden päätöskisan kynnyksellä.

Neuvillen i20 WRC:n moottorin sylinterinkannet ovat päivitettyjä versioita. Tämän uskotaan tuovan belgialaisen autoon jopa 10 prosenttia enemmän voimaa sekä vääntöä. Se on iso harppaus eteenpäin tilanteessa, jossa Neuville kamppailee mestaruudesta Fordin Sebastien Ogieria vastaan. Kaksikkoa erottaa vain kolme pistettä.

– Sääntöjen vuoksi meidän piti ottaa yksi ylimääräinen moottori käyttöön, jonka pystyimme päivittämään vasta nyt ja saimme sitten asennettua Thierryn autoon, Hyundain tallipomo Michel Nandan sanoo saksalaisella Rallye-Magazin-sivustolla.

Vaikka Toyotan Ott Tänak on vielä teoreettisesti mukana mestaruuskamppailussa, keskittyy Neuville vain ja ainoastaan Ogierin lyömiseen.

– On ihan sama olemmeko toisia vai kolmansia. Tärkeintä on se, että meidät kruunataan mestareiksi.
Meillä ei ole mitään hävittävää, Neuville toteaa.

– Meidän on ehdottomasti tarkkailtava Ogierin tekemisiä. Hän on meidän päävihollisemme ja meidän on sijoituttava hänen edelleen. Se ei ole helppoa, mutta me laitamme ihan kaiken likoon.

Lue myös nämä

  • Uusimmat