Quantcast

Ranskalaiskuljettaja yrittää päästä Teemu Sunisen WRC-tallikaveriksi

Eric Camilli
Eric Camilli. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Eric Camilli yrittää löytää itselleen WRC-tallipaikan kaudeksi 2019.

Ranskalaiskuljettaja Camilli, 31, ajoi vuonna 2016 täyden kauden M-Sportin Ford Fiesta WRC:llä, mutta tulokset jäivät sen verran vaisuiksi, että seuraavan kauden Camilli vietti Fiesta R5 -autossa WRC2-luokan puolella.

Camilli sai hiljattain kunnian ajaa Volkswagenin uuden Polo GTI R5 -auton debyyttikisan Katalonian MM-rallissa. Camilli ajoi jopa WRC2-luokan kärjessä, mutta tekniset ongelmat pudottivat hänet lopulta jämäsijoille.

Camillille on luvassa töitä Volkswagenin kehitystyössä, mutta ranskalainen haluaisi päästä takaisin WRC-autoon. Mahdollinen vaihtoehto voisi olla M-Sport, joka on toistaiseksi vahvistanut vain Teemu Sunisen sopimuksen ensi vuodelle.

– Puhun koko ajan (M-Sportin tallipäällikkö) Malcolm Wilsonin kanssa. Hän tuntee minut ja tietää, mitä pystyn tekemään. Jos saisin ensi vuodelle neljä tai viisi kisaa WRC-autolla ja vielä muutaman kisan R5-autolla, siinä olisi hyvä ohjelma kasassa, Camilli vihjaili Motorsport News -lehdelle.

Camilli on yhdistetty huhupuheissa M-Sportiin. Yksi potentiaalinen vaihtoehto voisi olla se, että Camilli jakaisi ensi kaudella yhtä Fiesta WRC -autoa brittikuljettaja Gus Greensmithin kanssa. Greensmith testasi hiljattain Fordin WRC-menopeliä Britanniassa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat