Sebastien Ogier näytti huimaa vauhtiaan

Sebastien Ogier pääsi keskiviikkona vauhtiin Toyotan Rally1-autolla.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier ajoi edellisen asvalttikisansa huhtikuussa Kroatiassa. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyota valmistautuu parhaillaan rallin MM-kauden seuraavaan osakilpailuun, Keski-Euroopan ralliin, joka ajetaan Tshekissä, Saksassa ja Itävallassa. Toyota suorittaa kisaan valmistavat testinsä Tshekissä.

Elfyn Evans aloitti Toyotan testirupeaman tiistaina. Keskiviikkona kilpurin ohjaamoon hyppäsi kahdeksankertainen maailmanmestari Ogier.

Lue myös: Toyota-tähti pääsi irti uudessa MM-rallimaassa – video paljastaa merkittävän seikan Kalle Rovanperälle

Ogier ei aja tänä vuonna kaikkia osakilpailuja. Edellisen kerran hän oli mukana syyskuun alussa Kreikan Akropolis-rallissa, jossa hän koki pettymyksen jouduttuaan keskeyttämään kertaalleen kärkisijalta.

Edellisessä asvalttikilpailussa Kroatiassa Ogier sijoittui viidenneksi. Ilman rengasrikkoa ja aikasakkojaan ranskalainen olisi ajanut huippusijoista Zagrebin ympäristössä.

Ogier kuuluu voittajasuosikeihin myös uudessa Keski-Euroopan MM-rallissa. Ranskalainen näytti jo testissään, kuinka vauhdikkaasti hän pystyy kuljettajamaan Toyota GR Yaris Rally1 -autoa kestopäällysteellä.

Katso alta video Ogierin testistä. Juttu jatkuu videon alla.

Jos upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa videon täältä.

Ogierille Keski-Euroopan MM-ralli on lähes kotikilpailu. Kisan keskuspaikka sijaitsee Passaun kaupungissa Saksassa.

– Asun lähellä kilpailupaikkaa Münchenissä, mutta en ole koskaan käynyt sillä alueella. Se on uusi kisa jokaiselle tiimille.

– Meidän pitää tehdä paljon töitä valmistautuessa kilpailuun. Tshekissä tiet ovat kuulemma nopeita, liukkaita ja röykkyisiä, joten siitä tulee haastavaa, Ogier kertoi Akropolis-rallin jälkeen.

Keski-Euroopan MM-ralli ajetaan 26.-29. lokakuuta. Toyotan Kalle Rovanperällä on tilaisuus napata maailmanmestaruus uutuuskisassa.

Katso rallin MM-sarjan pistetilanteet täältä.

Lue myös: Kalle Rovanperällä edessä ottelupallo – suomalaistähdeltä arvio: ”Ovat varmaan hurjia”

Katso alta kooste Chilen MM-rallin ratkaisuhetkistä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat