Onko suomalaiskuskeilla saumat voittoon kotirallissa? ”Täydestä sydämestä toivon Jari-Matille onnistumista”

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Suomen MM-ralli käynnistyy torstaina. Rallit.fi analysoi suomalaiskuljettajien mahdollisuudet Keski-Suomen vauhdikkailla sorateillä.

Kilpailussa on yksi ylivoimainen ennakkosuosikki, Toyotan Ott Tänak, joka johtaa rallin MM-sarjaa.

– Jos pelit ja vehkeet kestävät, häneltä ei todennäköisesti vie voittoa yhtään mikään. Hän on tehnyt äärettömän vähän ajovirheitä viimeisten parin vuoden aikana. Vaikea nähdä, kuka hänet voisi päihittää ajamalla, Rallit.fin toimituspäällikkö Aki Hietavala arvioi.

Suomalaisittain kovimmat menestyspaineet ovat Jari-Matti Latvalan harteilla. Toyota-kuljettajan sopimus päättyy vuoden lopussa ja hän on MM-sarjassa vasta kymmenentenä.

– Nyt pitäisi antaa näyttöjä tulevaa sopimusta varten. Jari-Matilla on mitä mahtavin lähtöpaikka. Hän tuntee tämän rallin kuin omat taskunsa. Hänellä on vahvin auto, mitä tähän ralliin löytyy. Nyt pitäisi tulla kunnon tulos, ja uskon, että nyt on se paikka, päätoimittaja Toni Heinonen sanoo.

– Latvalalla on kaikki eväät menestyä Suomessa. Ainut miinus on tämänhetkinen itseluottamuksen taso. Mutta täydestä sydämestä toivon Jari-Matille onnistumista ja että hän saisi samalla tavalla kauden liitoon Suomessa kuin viime vuonna, koska jälleen kerran koko ura on vaakalaudalla – ikävä kyllä, Hietavala komppaa.

Millaiset ovat Latvalan, Teemu Sunisen ja Esapekka Lapin lähtöasetelmat Suomen MM-ralliin? Katso alta Rallit.fin ennakkoanalyysi!

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2284,274419″ ap mute]

 

Rallit.fi seuraa tiiviisti Suomen MM-rallin tapahtumia läpi viikonlopun!

Lue myös:

Äänestä:

Lue myös nämä

  • Uusimmat