Kalle Rovanperä pokkasi palkinnon Urheilugaalassa – ”En odottanut, että saan tämän”

Kalle Rovanperä
Vuoden nuori urheilija Kalle Rovanperä. Kuva: Urheilugaala/Sanni Kurki
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin suomalainen superlupaus Kalle Rovanperä palkittiin Vuoden nuorena urheilijana torstaina järjestettävässä Urheilugaalassa.

Rovanperä, 18, pääsi viime kaudeksi Skoda Motorsport -tehdastiimin kuljettajaksi. Rovanperä ja kartanlukija Jonne Halttunen pokkasivat MM-sarjan WRC2-luokan yhteispisteissä kolmostilan. Rovanperä otti kauden aikana kaksi luokkavoittoa MM-sarjassa ja osoitti kuuluvansa rallimaailman huipulle.

– En odottanut, että saan tämän palkinnon. Todella hienoa ja olen kiitollinen tästä, Rovanperä sanoi vastaanotettuaan Vuoden nuoren urheilijan pystin.

– Tästä ei voi oikeastaan kuin parantaa. Lähdetään tänä vuonna tekemään vielä parempaa työtä kuin viime vuonna. Toivotaan, että pystytään parantamaan. Kiitokset tästä palkinnosta ja kiitokset kaikille taustatukijoille ja meidän avustajille, Rovanperä päätti.

https://twitter.com/KalleRovanpera/status/1085955507821727744

Aiemmin Vuoden nuoren urheilijan palkinnon ovat saaneet muun muassa koripalloilija Lauri Markkanen ja jääkiekkoilija Patrik Laine.

Rovanperä kilpailee tälläkin kaudella Skodan tehdastiimissä. Ensi viikolla ajettavaan Monte Carlon MM-ralliin hän starttaa kuitenkin Toni Gardemeisterin TGS Worldwide -tallin Skoda Fabia R5 -autolla.

Lue myös nämä

  • Uusimmat