Jouhki paljasti AL:lle: Jari-Matti Latvalan WRC-ura jatkuu, myös Sunisella sopimus taskussa

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallimanageri Timo Jouhki on paljastanut Aamulehdelle, että Jari-Matti Latvalan ura jatkuu rallin MM-sarjassa myös ensi kaudella.

Kuluva kausi ei ole mennyt Latvalan suunnitelmien mukaan Toyotan puikoissa. Latvalan sopimus Tommi Mäkisen johtaman Toyota Gazoo Racingin kanssa on katkolla vuoden lopussa, ja jo pitkään on spekuloitu sillä, saako Latvala jatkosopimusta tallilta tai onko kuljettajan WRC-ura kokonaan päättymässä.

Jouhkin mukaan Latvala kilpailee MM-sarjassa myös vuodenvaihteen jälkeen.

– Kaikilla minun kuskeilla on sovittuna tallipaikka ensi kaudella, Jouhki kertoi Aamulehdelle.

Jouhki ei täsmentänyt, jatkaako Latvala Toyotalla vai onko MM-sarjan kokenein kuljettaja siirtymässä uuteen talliin. Jouhki sanoi, että tallit tiedottavat aikanaan sopimusuutisista.

Jouhkilla oli kerrottavaan ilouutisia myös Teemu Sunisesta, jolle on luvassa kaikki ensi kauden MM-rallit kattava kontrahti.

– Teemu on sen verran jo harjoitellut, että piti saada täysimittainen sopimus. Sellainen Teemulle on sovittu.

Sunisen ralliura jatkunee M-Sport Ford -tallissa, jonka Fiesta WRC -autolla hän on ajanut tähän mennessä kahdeksan MM-rallia.

Jouhki manageroi myös nuorta Kalle Rovanperää, jolla on vielä kaksi vuotta jäljellä Skoda-sopimustaan. Jouhkin mukaan Rovanperällä on mahdollisuus päästä irti sopimuksestaan jo kauden 2019 jälkeen, mikäli suomalaislupaukselle löytyy WRC-tallipaikka.

Rallin MM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Saksan asvalttirallilla.

Rallit.fin toimitus on keskiviikosta lähtien paikalla Saksassa tiedustelemassa suomalaiskuskien mietteitä sopimusuutisista.

Lue Aamulehden uutinen aiheesta tästä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat