Venäläiskuski vahvisti: ura jatkuu rallin MM-sarjassa

Nikolai Grjazin. Kuva: Gregory Lenormand / DPPI
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Venäläiskuski Nikolai Grjazin jatkaa myös kaudella 2022 rallin MM-sarjassa. 

Grjazin kilpailee ensi vuonna saksalaisen Toksportin tiimissä Skoda Fabia R5:lla. Venäläinen ajoi viime kaudella pääosin Volkswagenin kalustolla, mutta kokeili päättyneellä kaudella myös muita vaihtoehtoja ajaen M-Sportin Fiesta Rally2:lla Kreikan MM-rallissa ja Skodalla Kataloniassa sekä Monzassa.

Viime vuonna Grjazin kisasi Hyundailla, mutta miehen valinta kohdistui ensi vuoden osalta Skodaan. Kartturina Grjazinilla jatkaa Konstantin Aleksandrov.

– Vain viikko ennen joulua ja nyt on vihdoin aika paljastaa, että me yhdistämme voimamme Toksport WRT:n kanssa. Ajamme WRC2-luokassa Skoda Fabia R5:lla. Ei muuta kuin kaasu pohjassa ensi vuoteen, Grjazin kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Grjazin on ensi  vuonna vähintäänkin suosikki WRC2-luokan mitalitaistoon ja miksei jopa mestariksi saakka. Venäläiskuskilla löytyy vauhtia, mutta uraa ovat toistaiseksi leimanneet myös ulosajot.

Päättyneellä kaudella Grjazin oli WRC2-luokan loppupisteissä kuudes. Kausilla 2019 ja 2020 hän saavutti luokan neljännen sijan.

Katso alapuolelta Monzan MM-rallin WRC2-luokan parhaat palat. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,393479″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat