Unkarin ralliturma vaati viidennen kuolonuhrin – äiti ja tytär menettivät henkensä onnettomuudessa

Viikonloppuna Unkarissa sattuneen traagisen ralliturman uhriluku on kasvanut.
Kuvituskuva
Kuvituskuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Esztergom-Nyerges-ralli sai murheellisen lopun sunnuntaina, kun kilpailussa ollut Skoda Fabia syöksyi yleisön joukkoon.

Viranomaiset tiedottivat, että turmassa menetti henkensä neljä henkilöä, joiden joukossa ei ollut lapsia. Lisäksi yksi lapsi ja yksi aikuinen saivat hengenvaarallisia vammoja.

Vakavasti loukkaantunut 12-vuotias tyttö kuoli onnettomuudessa saamiinsa vammoihin tiistaina. Näin turma vaati viidennen uhrinsa.

– Rukoilimme pienen tytön puolesta. Lääkärit taistelivat hänen puolestaan, mutta valitettavasti tuloksetta, Unkarin moottoriurheiluliiton entinen puheenjohtaja Olah Gyarfas kirjoitti Facebookissa.

– Suru on suunnaton, mutta samaan aikaan tunnemme vihaa kuunnellessamme lausuntoja ja yrittäessämme löytää vastauksia kysymyksiin ”miksi” ja ”miten”. Ei tätä pysty sanoin kuvailemaan.

Unkarilaismedian mukaan viime viikolla 12 vuotta täyttänyt tyttö oli seuraamassa kilpailua äitinsä kanssa. Äiti sai surmansa onnettomuudessa sunnuntaina.

Onnettomuuspaikalla oli myös tytön isoveli, joka ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Unkarin poliisi kertoi aiemmin, että turma tapahtui katsojilta kielletyllä alueella, jolla oli myös oleskelun kieltänyt varoituskyltti. Poliisi on aloittanut tapauksesta rikostutkinnan.

Lue myös: Poliisilta karu tieto neljän katsojan kuolemaan johtaneesta ralliturmasta

Lue myös nämä

  • Uusimmat