Poliisilta karu tieto neljän katsojan kuolemaan johtaneesta ralliturmasta

Unkarin poliisi on aloittanut rikostutkinnan sunnuntaina sattuneesta traagisesta onnettomuudesta.
Kuvituskuva
Kuvituskuva. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Unkarissa järjestetty Esztergom-Nyerges-ralli sai karmean lopun, kun neljä katsojaa menetti henkensä ralliauton syöksyttyä yleisön joukkoon. Poliisi ilmoitti maanantaina, että se on käynnistänyt rikosoikeudellisen menettelyn tapauksesta.

Skoda Fabia Rally2 evo -autolla kilpaillut kuljettaja suistui tieltä viidennellä erikoiskokeella Lábatlanin ja Bajótin kylien välillä. Onnettomuuspaikalle saapui kahdeksan ambulanssia ja neljä pelastushelikopteria, mutta neljän katsojan henkeä ei pystytty pelastamaan.

Poliisi on nyt julkaissut lisätietoja onnettomuudesta. Turma tapahtui katsojilta kielletyllä alueella, jolla oli myös oleskelun kieltänyt varoituskyltti. Kolme miestä ja yksi nainen kuolivat onnettomuuspaikalla. Kuolleiden joukossa ei ollut lapsia.

Lisäksi yksi lapsi ja yksi aikuinen saivat hengenvaarallisia vammoja ja heidät kiidätettiin sairaalahoitoon. Viisi muuta ihmistä sai vakavia vammoja ja yksi lieviä vammoja.

Poliisi tutkii onnettomuuden olosuhteita rikosoikeudellisessa menettelyssä. Tutkinnan kohteena on henkilö, jota epäillään vaaran aiheuttamisesta, mikä johti onnettomuuteen.

Unkarin ralliturma on karu muistutus siitä, että rallia pitää seurata vain ja ainoastaan turvallisilla katselualueilla.

Lue myös nämä

  • Uusimmat