Tulokaskuski hyppäsi Rally1-auton rattiin – vielä on hieman hakemista

Gregoire Munsterilla on edessä uransa merkittävin MM-ralli.
Gregoire Munster
Gregoire Munster. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Munster, 24, pääsee ajamaan ensimmäistä kertaa kilpaa M-Sportin Ford Puma Rally1 -autolla ensi viikon Chilen MM-rallissa. Munster on saanut kilpurin käyttöönsä Jourdan Serderikseltä, joka tukee luxemburgilaisen uraa.

Munster ajoi tällä viikolla kilpailuun valmistavan testin Ford Puma Rally1 -autolla. M-Sport julkaisi sosiaalisen median kanavillaan testeistä videon, joka on ilmeisesti kuvattu tallin testialueella Englannissa.

Munsterin suorituksissa on vielä hieman hakemista, jos menoa vertaa MM-sarjan vakiokuskeihin. Tämä on sinänsä luonnollista, sillä Munster on täysi tulokas Rally1-hybridikilpurin ratissa.

Katso alta M-Sportin julkaisema video Munsterin testistä.

Jos upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa videon täältä.

Munster paljasti hiljattain, että hän pääsee todennäköisesti ajamaan myös toisen MM-rallin ykköskaliiberin kalustolla tällä kaudella.

– Toivottavasti pystymme ajamaan Chilen jälkeen toisen rallin asvaltilla. Tavoitteena on, että ajamme yhden rallin molemmalla alustalla. Näin saamme tuntuman, millaista on Rally1-autossa, Munster kertoi rallin MM-sarjan nettisivuilla.

Ford Puman omistava Jourdan Serderidis on kotoisin Kreikasta, mutta hän asustelee Belgiassa, missä hän pyörittää valtavaa tietotekniikka-alan yritystään. Serderidis on mahdollistanut viime kausina Munsterin kilpailemisen MM-sarjan kakkosluokassa.

Chilen MM-soraralli käynnistyy ensi viikon perjantaina 29. syyskuuta.

Lue myös: Miljonäärin tuella rallin MM-sarjan huippukalustoon – ”En voi kylliksi kiittää häntä”

Katso alta Kreikan MM-rallin kooste.

Lue myös nämä

  • Uusimmat