Sebastien Loeb, 46, väläytti jälleen huimia kykyjään – ”Hion taitojani olympialaisia varten”

Sebastien Loeb
Sebastien Loeb. Kuva: Helena El Mokni/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin yhdeksänkertainen maailmanmestari Sebastien Loeb on melkoinen monitaituri.

Ennen ralliuraansa Loeb kunnostautui telinevoimistelun puolella. Koronaviruksen aiheuttaman kilpailutauon aikana Loeb on näyttänyt sosiaalisessa mediassa julkaistuilla videoillaan, että hän on edelleen rautaisessa kunnossa 46 vuoden iässä.

Lue myös: Sebastien Loeb mahtaili Instagramissa 250 punnerruksella, kartturi kuittasi tyylilleen uskollisesti

Lue myös: Rallin MM-sarjan teräsvaari taas vauhdissa: Sebastien Loebilta todiste rautaisesta kunnostaan

Nyt Loeb on väläyttänyt huimia kykyjään laineilla. Loeb julkaisi tiistaina videon, jolla hän heittää näyttävän voltin veneen perässä vedettävällä vesilaudalla.

– Odottaessa rallin MM-sarjan jatkoa hion taitojani vuoden 2024 Pariisin olympialaisia varten, Loeb veisteli videon yhteydessä.

Jos video ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Vesilautailu eli wakeboarding oli ehdolla uutena lajina Tokion olympialaisiin, jotka on siirretty vuoteen 2021, mutta sitä ei otettu mukaan kisoihin. Loebin harmiksi vesilautailu ei ole saanut paikkaa Pariisin kisoistakaan.

Loeb ajaa tällä kaudella yksittäisiä MM-ralleja Hyundain WRC-tiimissä. Hän oli mukana kauden avanneessa Monte Carlon MM-rallissa, jossa hän sijoittui kuudenneksi.

Rallin MM-kauden edellinen osakilpailu ajettiin maaliskuun puolivälissä Meksikossa ennen koronatauon alkua. Kauden seuraavan osakilpailun ajankohdasta ei ole vielä täyttä varmuutta. Seuraavana kalenterissa olisi Suomen MM-ralli elokuun alkupuolella.

Lue myös: Suomen MM-rallin järjestäjät tiukan paikan edessä – huhuja radikaalista ratkaisusta

Lue myös nämä

  • Uusimmat