Ott Tänak testasi Hyundain WRC-autoa legendaarisen Ouninpohjan maisemissa (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjan puolustava maailmanmestari Ott Tänak pääsi pitkästä aikaa WRC-auton rattiin, kun virolainen testasi tallinsa Hyundain i20 WRC:tä legendaarisen Ouninpohjan erikoiskokeen maisemissa.

Videon Tänakin testipäivästä voit katsoa artikkelin yläpuolella olevalta videolta. Hienon videon Youtubeen teki käyttäjä WRCTimo.

Hyundai aloitti testinsä jo viime viikolla, mutta belgialaiskuski Thierry Neuville rysäytti rajusti ulos ja testit piti keskeyttää. Täksi viikoksi kalusto oli saatu jälleen kuntoon. Neuville aloitti Oriveden seudulla testit tiistaina ja Tänak jatkoi keskiviikkona Kuhmoisissa Konivuorentiellä.

Lue myös: Näin rajuun kuntoon Thierry Neuvillen WRC-auto meni ulosajossa Suomessa – tiimin testeille tyly päätös

Tänakin kausi uudessa tallissa ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, kun virolainen ajoi rajusti ulos kauden avanneessa Monte Carlon MM-rallissa. Helmikuussa Ruotsissa Tänak oli kuitenkin jo toinen kuten myös Meksikossa maaliskuussa.

Saarenmaalta kotoisin oleva Tänak pääsi ensimmäisenä MM-sarjan huippukuskina ajamaan jo toukokuussa, kun mies testasi kotimaassaan Hyundain R5-autoa.

Lue myös: Ott Tänak testasi Hyundain R5-autoa Virossa, mentori Markko Märtin ajoi kilpailijatallin vanhalla WRC:llä

Lue myös nämä