Nyt on ralliherkkua tarjolla! Yhdellä passilla MM- ja EM-ralliin

Viron EM-rallin ja Latvian MM-rallin järjestäjät ovat julkistaneet yhteisen rallipassin.
Latvian MM-ralli
Latvian MM-ralli. Kuva: @World / Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Molemmat kisat kattavalla rallipassilla on hintaa 99 euroa joulukuun loppuun saakka. Pelkkä Latvian MM-rallin passi maksaa tämän vuoden loppuun saakka 60 euroa, tammi-maaliskuussa 70 euroa ja siitä eteenpäin 85 euroa. Viron EM-rallin passi kustantaa puolestaan 39 euroa tammikuun loppuun saakka.

Kumpainenkin ralli ajetaan suomalaisittain mukavasti lomasesongilla. Viron EM-ralli kaasutellaan Tarton alueella 5.-7. heinäkuuta ja Latvian uusi MM-ralli puolestaan 18.-21. heinäkuuta.

– Olemme iloisia, että voimme jo tässä vaiheessa tarjota rallipasseja faneille kisaamme varten. Liput ovat nyt tarjouksessa, mutta lisäksi nyt on hyvin aikaa suunnitella mukava ja mielenkiintoinen kesäloma heinäkuulle, Viron rallin toimitusjohtaja Janno Siitan hehkuttaa kisan verkkosivuilla.

– Iloisina voimme myös julkistaa yhteistyömme Latvian MM-rallin kanssa. Sen kunniaksi olemme nyt lanseeranneet yhteisen rallipassin molempiin kisoihin. Nyt faneillamme on uniikki tilaisuus vierailla kautta aikain ensimmäisessä Latvian MM-rallissa vain kaksi viikkoa Viron rallin jälkeen.

Viro putoaa MM-kalenterista ensi kesäksi. Maassa ehdittiin ajaa WRC-karkeloita vuodesta 2020 lähtien. Viro kuitenkin palaa MM-sarjan osakilpailuksi vuonna 2025.

Lue myös: Viron ralli sai loistavia uutisia

Viron paikan ottaa siis Latvia, joka on aiemmilta kausilta tuttu EM-sarjasta. Latvian MM-ralli ajetaan Liepajan kaupungin ympäristössä, joskin pikataipaleita ajetaan myös Tukumsin, Talsin ja Kuldigan kuntien alueella.

MM-rallikausi 2024 käynnistyy perinteiseen tapaan legendaarisella Monte Carlon osakilpailulla tammikuussa.

Lue myös nämä