Mikko Heikkilä pettyi suoritukseensa Tunturirallissa podiumista huolimatta – ”Fiilikset eivät ole kauhean korkealla”

Mikko Heikkilä
Mikko Heikkilä. Kuva: Hannuphoto/Hannu Rainamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Mikko Heikkilä ja kartanlukija Samu Vaaleri ylsivät kolmannelle sijalle ensimmäisessä yhteisessä kisassaan Arctic Lapland -rallissa.

Heikkilän vauhti ei riittänyt avauspäivänä perjantaina voittokamppailuun. SM-kauden avauksesta muodostui Heikkilän osalta pienoinen pettymys, vaikka tulos olikin kelvollinen.

– Ajetaan kolmannesta sijasta ja varmistellaan pisteitä kotiin. Pirellin rengas on kestänyt todella hyvin ja ongelmitta ollaan ajettu tähän asti, Heikkilä kuittasi perjantai-iltana. 

Viime kauden hopeamitalisti myönsi rehdisti, että vauhdin uupuminen jäi harmittamaan. Maalissa eroa kisan voittajaan, TGS Worldwiden tallikaveriin Emil Lindholmiin kertyi peräti minuutti ja 50 sekuntia.

– Podiumille päädyttiin, mutta fiilikset eivät ole kauhean korkealla. En ole tyytyväinen omaan suoritukseen. Palkintopallille tähdättiin ja se saavutettiin, vaikka ei ehkä sitä ihan ansaittu. Tulos oli hyvä ja tärkeitä pisteitä saimme, mutta en ollut oikeastaan yhdelläkään pätkällä omaan tekemiseeni tyytyväinen, Heikkilä tunnusti. 

– Yleisöpätkät menivät hyvin, mutta en tiedä, miten ajamiseni oli metsäerikoiskokeilla niin heikkoa. Tuntui, että meni hyvin, mutta ajat olivat huonoja. Tunturiralli ei ole onnistunut minulta koskaan. Jospa Riihimäellä kulkisi paremmin, Heikkiä jatkoi kääntäen katseensa helmikuun alun seuraavaan SM-osakilpailuun.

Heikkilän uusi kartanlukija Vaaleri sai nurmijärveläiskuljettajalta kiitosta.

– Suuret kiitokset huoltoon, TGS:n tiimille ja yhteistyökumppaneillemme. Lisäksi Samu hoiti hommansa todella hienosti ja yhteistyö toimi loistavasti, joten suuri kiitos hänelle.

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat