Quantcast

Juha Salolta komea kiri SM-kauden avauksessa – ”Oma ajo ailahtelee ihan liikaa”

Juha Salo
Juha Salo. Kuva: Taneli Niinimäki
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Arctic Lapland -rallin kuusinkertaisen voittajan Juha Salon SM-kauden avaus Rovaniemellä ei sujunut odotetulla tavalla.

Rallin avauspäivä oli Salon osalta murheitä täynnä ja sijoitus vasta 14:s yleiskilpailussa.  Toinen kilpailupäivä sujui konkarilta jo paremmin. Salo nousi päivän viiden erikoiskokeen aikana rallin yleiskilpailussa lopulta viidenneksi.

Perjantaina Salo muun muassa spinnasi kahteen kertaan ja myös vaihteiston tekninen vika hidasti matkaa.

– Saimme hyvät pisteet ja se on tärkeää. On myös hyvä, että saimme lopulta jotain aikaiseksi. En ole tyytyväinen ajooni, joka ailahtelee ihan liikaa. Ennen Riihimäkeä pitää keksiä syy siihen. Jotkut pätkät menevät hyvin ja jotkut huonosti, vaikka mielestäni tekemiseni taso oli sama, Salo ihmettelee tiedotteessa.

– Varmasti eilisistä möhlimisistä jäi jotain takaraivoon ja ajoin siksi varovasti, ja ajoni ei ollut tarvittavan rentoa. Lumipölykin tuossa lopussa haittasi jonkin verran. Mutkien arviointi oli vaikeata, mutta silti ihmettelen, että tulostasomme täällä heitteli niinkin paljon, Salo jatkaa

Maaliin pääsy, 16 SM-pistettä ja nousu 14. tilalta viidenneksi tyydyttivät kuitenkin.

– Eilen näytti synkemmältä. Siihen nähden hyvät pisteet. Kaikki toimi hienosti ja saimme uudesta renkaastamme myös hyvin tietoa ja kokemusta. Otetaan Riihimäellä uusiksi.

Ralli SM-sarja jatkuu 5. helmikuuta Riihimäen osakilpailulla.

Lue myös nämä

  • Uusimmat