Mikko Heikkilä luottavaisena Riihimäen SM-ralliin – ”Vehkeet ovat todella hyvin alueella”

Mikko Heikkilä lähtee rallin SM-sarjan kauden toiseen osakilpailuun Riihimäelle tavoitteenaan nostaa vauhtia sarjan avausosakilpailusta Tunturi-rallista.
Mikko Heikkilä
Mikko Heikkilä. Kuva: Hannu Rainamo / Hannuphoto
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Heikkilä, 30,  ja kartanlukija Samu Vaaleri, 24, lähtevät Riihimäen kisaan SM-pisteissä kolmantena. Viime kauden SM-hopeamitalisti lähtee vajaat 100 erikoiskoekilometriä sisältävään kilpailuun luottavaisena.

-Ajettiin tiistaina treeniä ja hiottiin hieman auton säätöjä, lähinnä iskareiden osalta. Ajo tuntuu hyvältä ja vehkeet ovat todella hyvin alueella, joten on mukava lähteä taas ajamaan, Heikkilä sanoo tiedotteessa.

Edellisen kerran Riihimäellä on ajettu SM-sarjan osakilpailu vuonna 2019. Heikkilän tulos tuolloin oli SM1-luokan toinen sija. Riihimäen tiet ovat olleet nurmijärveläiskuljettajan mieleen.

– Pari kertaa olen ajanut Riihimäellä ja olen aina pitänyt pätkistä. Tänä vuonna pitäisi olla paljon uusia pätkiä. Edellisillä kerroilla erikoiskokeet ovat olleet hyvin teknisiä, mutta perjantain nuotituksen aikana selviää, millaisia pätkiä tänä vuonna ajetaan.

Kolmanneksi kauden avanneessa Arctic Lapland -rallissa ajanut Heikkilä lähtee Riihimäelle tavoitteenaan parannus edelliseen kilpailuun nähden.

– Pitää koittaa saada hyvä rytmi päälle heti alusta. Tunturista jäi vähän hampaankoloon, ja tulevan viikonlopun tavoitteena on ehdottomasti parempi vauhti kuin viime kisassa. Lauantaina nähdään, missä mennään, Heikkilä miettii.

Lue myös nämä

  • Uusimmat