Loeb panttaa päätöstään – ”Sen jälkeen katsotaan, voinko ajaa ralleja”

Sebastien Loeb
Sebastien Loeb. Kuva: @World/Citroen Racing
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sebastien Loeb on jälleen ottanut tuntumaa Citroenin C3 WRC -ralliautoon.

Ranskalaiskonkari Loeb testasi keskiviikkona Citroenin tämän vuoden rallitykkiä Barcelonan lähistöllä, missä ranskalaistiimi valmistautuu parin viikon kuluttua ajettavaan Espanjan MM-ralliin.

Loeb oli nyt toistamiseen C3 WRC:n puikoissa, sillä hän testasi autoa ensimmäisen kerran elokuussa Ranskassa. Ensimmäisessä testissä Loeb haki autoon säätöjä asvaltilla ja keskiviikkona Kataloniassa yhdeksänkertainen maailmanmestari pyyhälsi sorateillä.

Tiettävästi keskiviikon testillä oli erityinen merkitys Loebille, joka pohtii parhaillaan, voisiko hän palata MM-ralleihin ensi kaudella Citroenin ratissa. Loebin paluusta on spekuloitu elokuun ensimmäisestä Citroen-testistä lähtien.

– En ole vielä tehnyt päätöksiä tulevaisuudestani, sillä useita asioita voi vielä tapahtua. Ensin minun pitää saada tietää Peugeot’n suunnitelmat, minkä jälkeen katsotaan, voinko ajaa ralleja satunnaisesti, Loeb kertoi espanjalaiselle AS-lehdelle.

Loeb on kilpaillut Peugeot’n väreissä rallicrossin MM-sarjassa viime kausina ja hän on ajanut ranskalaismerkin menopelillä myös Dakar-rallissa.

Loeb kuvaili uuden sukupolven WRC-autoa ”jännittäväksi”.

– Vaikka testipätkä oli lyhyt ja mutkainen, ajotuntuma on ollut todella hyvä. Näillä autoilla on hieman vaikeampi ajaa. Mutta en ole vetänyt niistä kovinkaan paljon johtopäätöksiä, koska sille ei ole juurikaan ollut aikaa, Loeb sanoi.

Lue myös nämä