Kalle Rovanperän suunnitelmat menivät uusiksi – ”Tuli vähän muita juttuja”

Kalle Rovanperä on hieman karsinut ohjelmaa kalenteristaan.
Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Toyota GAZOO Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rovanperä jättäytyi rallin MM-sarjasta kesälomalle viime viikonloppuna ajetun Portugalin MM-rallin jälkeen. Rovanperä ei ole vielä vahvistanut, milloin hän kilpailee seuraavan kerran Toyotan Rally1-autolla, mutta todennäköisin vaihtoehto lienee Latvian MM-ralli heinäkuun puolivälin jälkeen.

Rovanperän alkuperäisenä suunnitelmana oli matkustaa tämän kuun lopussa Japaniin ajamaan Fujin 24 tunnin ratakilpailuun. Jo tämän vuoden alussa uutisoitiin, että Rovanperän on määrä kilpailla kestävyyskisassa Toyota GR86 CNF -konseptiautolla ROOKIE Racing -tallin joukkueessa.

Rovanperän mukaan tähän suunnitelmaan on tullut muutos.

– Fuji ei enää kuulu kalenteriin. Siihen tuli vähän muita juttuja, Rovanperä vahvisti Rallit.fille, mutta ei tarkentanut asiaa sen enempää.

– Mutta Japaniin on tarkoitus jotain mennä ajamaan – nimenomaan endurance-sarjaan. Fuji ei kuitenkaan ole ensimmäinen kisa siellä, suomalainen lisäsi.

Rovanperän kesälomaan kuuluu varmuudella kisailua Euroopan puolella. Suomalaistähden on tarkoitus ajaa tänä vuonna neljä osakilpailua Porsche Carrera Cup Benelux -sarjassa.

Ratasarja käynnistyi viime viikonloppuna, jolloin Rovanperä oli ajamassa rallia Portugalissa. Seuraava osakilpailu on ohjelmassa Hollannin Zandvoortissa 7.-9. kesäkuuta.

– Zandvoort on ensimmäinen kisani sillä puolella, Rovanperä sanoi.

– Drifting-kisoista en tiedä sen tarkemmin. Varmaan ajan vain jotain höntsähommia. On pidettävä myös kesälomaa, Rovanperä huomautti.

Lue myös: Kalle Rovanperä esitteli uuden silmäteränsä – ”Tällaista ei näe joka päivä”

Lue myös nämä