Kalle Rovanperä esitteli uuden silmäteränsä – ”Tällaista ei näe joka päivä”

Kalle Rovanperä on hankkinut uuden menopelin autotalliinsa.
Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Toyota GAZOO Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rovanperä kilpaili viime viikonloppuna Portugalin MM-rallissa, jossa hän keskeytti kertaalleen ulosajoon. Kisan jälkeen Toyotan suomalaistähti ilmoitti, että nyt hän jättäytyy hetkeksi viettämään lomaa.

Moottorit ja näyttävät autot kuuluvat Rovanperän ohjelmaan myös lomalla. Torstaina Rovanperä esitteli uusimman hankintansa, jolla hän pääsee harrastamaan kakkoslajiaan driftingiä.

Rovanperän uusi ajokki on BMW M5, josta hän julkaisi kuvia sosiaalisessa mediassa.

– Esittelen teille uuden ruohonjuuritason drift-autoni! Haluan aina tehdä jotain erilaista, ja E60 M5 on ehdottomasti sellainen, jota ei näe joka päivä drift-autona, Rovanperä hehkuttaa Instagram-julkaisussaan.

Ruohonjuuritasolla eli grassroots driftingillä Rovanperä viittaa autoon, joka ei ole lajin viimeisintä huutoa. Grassroots driftingissä pääasiana on hauskanpito eikä kilpaileminen.

– En malta odottaa, että pääsen testaamaan ja kehittämään tätä autoa, Rovanperä iloitsee.

Rovanperän varsinainen drifting-kilpuri on Toyota Supra A90, jolla hän on kilpaillut muun muassa lajin EM-sarjassa eli Drift Mastersissa.

Seuraavan kerran Rovanperä kilpailee täysin uuden lajin parissa. Hän osallistuu ensimmäistä kertaa Porsche Carrera Cup Benelux -sarjan osakilpailuun Hollannin Zandvoortissa 7.-9. kesäkuuta.

Lue myös nämä