Kalle Rovanperältä vinkki jatkostaan: ”Kyllä mulla aika hyvä käry on”

Kalle Rovanperä ei ole vielä paljastanut ensi vuoden suunnitelmiaan.
Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin maailmanmestaruuden viime vuonna voittaneen Rovanperän nykyinen sopimus Toyotan kanssa umpeutuu tämän vuoden lopussa. Rovanperän taustajoukot ovat käyneet kesän aikana neuvotteluja mestarin tulevasta sopimuksesta, josta on tulossa erittäin arvokas.

Lue myös: MTV: Kalle Rovanperä saamassa historiallisen rahakkaan sopimuksen

Rovanperän manageri Timo Jouhki kertoi jo alkukesästä, että keskusteluja on käyty myös Hyundain kanssa. Tässä vaiheessa todennäköisimmältä vaihtoehdolta vaikuttaa kuitenkin se, että Rovanperä ajaa jatkossakin Toyotalla.

Rovanperä on aiemmin kertonut, että hän viihtyy Toyotalla, jolla on tällä hetkellä sarjan kilpailukykyisin kalusto. Vaakakupissa painaa varmasti myös se, että tallin päämaja sijaitsee Jyväskylässä lähellä Rovanperän kotipaikkaa, vaikka kuljettaja asuukin virallisesti Monacossa.

Kuljettajat eivät luonnollisesti voi kommentoida tulevia sopimuksiaan ennen kuin talli on tiedottanut niistä. Mutta Rovanperä suostuu antamaan vinkin tulevaisuudestaan.

Kalle Rovanperä, onko sinulla jo käryä, mitä ensi vuonna tapahtuu?

– Kyllä mulla aika hyvä käry on.

Eli jotain on jo sovittu?

– No mitään ei ole sovittu ennen kuin nimi on paperissa. Mutta on tässä idea, mitä sieltä pitäisi tulla.

Rovanperällä on MM-sarjassa 33 pisteen johto tallikaveriinsa Elfyn Evansiin ennen kauden kolmea viimeistä osakilpailua. Seuraava ralli ajetaan Chilessä ensi viikolla.

Katso rallin MM-sarjan pistetilanteet täältä.

Viime viikonloppuna Rovanperä kilpaili Puolassa Drift Masters -sarjan osakilpailussa. Rovanperä driftaili lajitteluissa huippupisteet 99, mutta joutui vetäytymään pudotusajoista törmättyään teknisiin ongelmiin harjoituksissa.

Lue myös: Kalle Rovanperälle valtava pettymys – suomalaistähti ei saapunut lainkaan jättiyleisön eteen

Lue myös: Kalle Rovanperältä täysin posketon suoritus Puolassa – ällistytti asiantuntijatkin: ”Ei tässä ole mitään järkeä!”

Katso alta kooste Kreikan MM-rallista, jossa Kalle Rovanperä juhli voittoa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat