Jari Huttunen metsästää uutta sulkaa hattuunsa Italiassa

Jari Huttunen
Jari Huttunen. Kuva: Helena El Mokni/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Jari Huttusen tiivis kilpailutahti saa jatkoa jälleen tulevana viikonloppuna.

Huttunen ja kartanlukija Mikko Lukka osallistuvat lauantaina Italian rallisarjaan kuuluvaan Due Valli -ralliin. Asvalttikilpailussa ajetaan kaikkiaan yhdeksän erikoiskoetta Veronan kaupungin pohjoispuolella.

Huttunen kilpailee rallissa Hyundai i20 R5 -autolla, jolla hän on niittänyt menestystä tällä kaudella. Reilu viikko sitten Huttunen voitti WRC3-luokan Italian MM-osakilpailussa Sardinian saarella ja sijoittui yleiskilpailussakin komeasti kahdeksanneksi.

Kiuruveldeltä kotoisin oleva Huttunen on kilpaillut ahkerasti koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen. Suomalaiskuski on startannut tällä kaudella yhdeksään ralliin ja joka kerta hän on ajanut kahden parhaan joukkoon omassa luokassaan.

Huttunen varmisti Puolan rallisarjan mestaruuden aiemmin tänä syksynä. Lisäksi hänellä on loistava tilaisuus voittaa MM-sarjan WRC3-luokan mestaruus loppukauden kisoissa.

Lue myös: Jari Huttunen kuuli positiivisen huhun heti voittokisansa jälkeen

Lauantaina Huttunen pääsee ensimmäistä kertaa kisaamaan Italian rallisarjan osakilpailun voitosta. Vastaansa hän saa kovia italialaiskuljettajia kuten Andrea Crugnolan, Luca Rossettin, Giandomenico Basson ja Umberto Scandolan.

Due Valli -rallissa ajetaan kolmen erikoiskokeen lenkki läpi kolmeen kertaan lauantain aikana. Erikoiskoekilometrejä kertyy kaikkiaan 93.

Kuuntele alta Jari Huttusen mietteet voitokkaan Sardinian MM-rallin jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2354,352400″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat