Hyundain WRC-tallin pomo ylisti ykköshevostaan – ”Pelaa jopa uhkapeliä kartturinsa kanssa!”

Hyundain tallipäällikkö Cyril Abiteboul oli onnellinen mies Kroatian MM-rallin huoltoalueella lauantai-iltana.
Thierry Neuville ja Cyril Abiteboul
Thierry Neuville ja Cyril Abiteboul. Kuva: Austral/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Thierry Neuville nappasi rallin ”pitkän kisan” voiton ajamalla lauantaina maaliin 4,9 sekunnin turvin ennen Toyotan Elfyn Evansia. Toki Neuvillen pitää selvittää vielä sunnuntain neljä erikoiskoetta, joilla jaossa on jälleen lisäpisteitä.

– Se oli todella vakuuttava suoritus Thierryltä jälleen kerran. Hän oli kyllä vakuuttava jo eilen. On selvää, että hän haluaa voittaa. Hän on valmistautunut tosi hyvin, Abiteboul totesi.

– Muutamat asiat ovat olleet vastaan sekä eilen että tänään. Luulen kuitenkin, että tänään säädöt olivat paremmat. Itse asiassa me menimme kaikkien kolmen auton kanssa eteenpäin. Voin olla siis aika tyytyväinen mies.

Abiteboul kehui vuolaasti vahvan alkukauden ajanutta belgialaistähteään.

– Kaikki voivat nähdä, että hän on asian ytimessä. Hän on yhtä auton kanssa ja voi leikkiä sen kanssa. Hän jopa pelaa uhkapeliä kartturinsa kanssa. Tällaisia juttuja on mukava nähdä, Abiteboul ylisti.

Lue lisää: WRC-miljonäärin ei tarvitse vipata rahaa kartturinsa ökyautokaupoille

Tallipomo luottaa, että Neuville iskee täysillä myös sunnuntaina.

– Vaikeaa on varmasti myös huomenna. Näyttää siltä, että sään pitäisi olla aika kuiva. Olen varma, että hän iskee kovaa sunnuntaina, koska pisteitä tarvitaan MM-taistelun kannalta. Kun tuntee olonsa hyväksi autossa, kannattaa vain pitää sama rytmi, Abiteboul pohti.

– Me kuitenkin juttelemme asiasta illalla, että otamme varmasti oikean lähestymistavan sunnuntaille.

Lue myös nämä