Hyundain mestaritiimin kuskit kilpailevat lomallakin – ”Yritän tietenkin voittaa”

Sordo Mikkelsen
Dani Sordo ja Andreas Mikkelsen olivat yhdessä podiumilla Sardinian MM-rallissa tänä vuonna. Kuva: Austral/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitallin kuljettajat Dani Sordo ja Andreas Mikkelsen ovat mukana ensi kuussa ajettavassa Monza Rally Show’ssa Italiassa. 

Sordo ja Mikkelsen ajavat Milanon lähellä olevalla legendaarisella Monzan moottoriurheiluradalla Hyundain i20 R5:lla. Tapahtuma järjestetään 6.-8. joulukuuta.

Valmistajien mestaruutta juhlineet Hyundai-kuskit eivät siis pitkään ehdi lomailla peruuntuneen Australian rallin jälkeen. Kesäkuussa Sardinian MM-rallissa uransa toista voittoa juhlinut Sordo on tuttu näky Monzassa. Sordo on voittanut leikkimielisen kisan vuosina 2010 ja 2013.

– Tämä on viides kertani Monza Rally Show’ssa, mutta tämä vuosi on erityinen, sillä ajan Hyundain R5:lla. En ole koskaan kisannut Monzassa R5:lla, Sordo sanoo WRC.comin sivuilla.

– Minulle se on kuin lomaviikonloppu yhdessä tiimin kanssa. Yritän tietenkin voittaa, mutta se on aina ollut leikkisä kisa vuoden päätteeksi, Sordo jatkaa.

Lue myös: Esapekka Lappi sai sokkiuutisen työnantajaltaan – ”Tilanne on nyt aika heikko”

Norjalaiskuski Mikkelsen on puolestaan Monzassa toista kertaa. Vuonna 2017 hän voitti kisan WRC-autolla ajaen yhdessä Thierry Neuvillen kanssa.

Monza Rally Show’ssa ajetaan kahdeksan lyhyttä erikoiskoetta ennen tapahtuman päättävää Masters Show’ta sunnuntaina.

Kyseessä voi olla Mikkelsenin viimeinen esiintyminen Hyundain ratissa, sillä norjalaisen sopimus umpeutuu vuoden lopussa. Hyundain tallissa varmuudella ensi kaudella ajavat Sordo, Neuville, Ott Tänak ja Sebastien Loeb.

Lue myös: Tommi Mäkisen tiimiltä odotetaan kuskiuutisia ensi viikolla

Lue myös nämä

  • Uusimmat