Hyundai valitsi WRC-kuljettajansa kauden viimeiseen MM-ralliin

Dani Sordo
Dani Sordo. Kuva: Austral/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain WRC-talli julkaisi torstaina kuljettajakokoonpanonsa kahden viikon kuluttua ajettavaan Monzan MM-ralliin.

Espanjalaiskonkari Dani Sordo ajaa Hyundain kolmannella WRC-autolla MM-sarjan uutuuskisassa. Tallin ykköstykit Thierry Neuville ja Ott Tänak ovat luonnollisesti mukana rallissa, mikäli kauden päätöskisa pystytään järjestämään keskellä Pohjois-Italian vakavaa koronatilannetta.

Sordo on osallistunut koronan runtelemalla MM-kaudella vain kahteen osakilpailuun. Edellisessä rallissa Sardiniassa espanjalainen ajoi komeaan voittoon.

Katso alta lokakuussa ajetun Sardinian MM-rallin parhaat palat. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,352465″ ap mute]

 

Monza on tuttu paikka Sordolle, sillä hän on kilpaillut useaan otteeseen perinteikkäässä Monza Rally Show’ssa. Hän voitti kilpailun vuosina 2010 ja 2013.

– Odotan innolla, että pääsen jälleen kilpailemaan Monzan rallissa. Olen voittanut siellä kahdesti. Tavoitteenani on päättää kausi hyvään tulokseen, Sordo kertoi Twitterissä.

Monzan MM-ralli järjestetään 3.-6. joulukuuta. Valtaosa erikoiskokeista kulkee Monzan rata-alueella, mutta rallikaravaani suuntaa yhden päivän ajaksi myös Bergamon ympäristön asvalttiteille.

Toyotan Elfyn Evans starttaa MM-sarjan johtajana Monzan osakilpailuun. Walesilaisella on 14 pisteen etumatka tallikaveriinsa Sebastien Ogieriin.

Lue myös: WRC-tähdillä erityinen haaste MM-kauden viimeisessä rallissa

Lue myös: Rallin MM-sarjalle vaihteeksi loistavia uutisia

Lue myös nämä