Citroen tarjosi Loebille heti toisen mahdollisuuden

Sebastien Loeb
Sebastien Loeb. Kuva: Citroen Racing
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Citroenin rallitiimi haluaa, että konkarikuljettaja Sebastien Loeb testaa ranskalaisvalmistajan C3 WRC -autoa vielä toistamiseen.

Loeb ja kartanlukija Daniel Elena istahtivat C3:n puikkoihin tiistaina Alsacen seudulla Ranskassa. Parivaljakko antoi tallille rutkasti hyödyllistä palautetta autosta, jonka kilpailukyky on ailahdellut tämän kauden aikana.

Tämän viikon testi ajettiin asvaltilla, ja tallipäällikkö Yves Matton vahvisti, että he tarjoavat Loebille mahdollisuuden testata autoa sorallakin. Kauden päättävät Walesin ja Australian MM-rallit ajetaan sorabaanoilla ja myös Espanjassa yksi päivä vietetään soralla.

– Mistään ei ole vielä tehty lopullista päätöstä, mutta mielestäni olisi mielenkiintoista antaa hänelle testipäivä soralla. Saa nähdä, onko se mahdollista. Hänellä on tällä hetkellä kiireistä rallicrossin ja erämaarallien vuoksi, Matton sanoi wrc.comille.

Matton kertoi kantansa spekulaatioihin, joiden mukaan Loeb saattaisi vielä palata rallin MM-sarjaan Citroenin väreissä. Tämä kausi on poissuljettu, mutta tulevasta vuodesta Citroen-pomo ei osannut sanoa mitään konkreettista.

– Ei ole mitään mahdollisuutta, että hän ajaisi ralleja vuonna 2017. Meidän pitää katsoa, mitkä hänen suunnitelmansa ovat. Seuraava askel on se, että hän ajaa testin soralla, Matton pyöritteli.

Lue myös nämä

  • Uusimmat