Kalle Rovanperä jälleen Yaris WRC:n ratissa, nuorukaisella mutainen ja märkä testipäivä (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan rallitallin nuori suomalaiskomeetta Kalle Rovanperä pääsi jälleen tiistaina Yaris WRC:n rattiin, kun Rovanperä ja kartanlukija Jonne Halttunen testasivat Keski-Suomessa. 

Heinäkuinen testipäivä oli erittäin märkä ja mutainen, mutta antoisa. Välillä tosin aurinkokin pilkahteli, joten aivan pelkkää sadetta ei ollut tarjolla. Rovanperä testasi viimeksi kesäkuussa ja pääsi nyt toistamiseen lämmittelemään ranteita ennen kuin WRC-kausi starttaa uudestaan syyskuun alussa Viron MM-osakilpailulla.

– Jälleen hieno ajopäivä tällä kertaa mutaisissa olosuhteissa. Me jatkamme tiimin kanssa valmistautumista MM-sarjan jatkumiseen. On tärkeää kokemuksen kannalta, että saamme kilometrejä alle oli olosuhteet sitten mitä tahansa, kartanlukija Halttunen kirjoitti Instagramissa.

 

Käyttäjän TheTeevoman koostaman videon Rovanperän testeistä voit katsoa artikkelin yläpuolelta. 

Rallin MM-sarjassa on määrä ajaa viisi osakilpailua syksyllä. Kausi käynnistyy uudellaan Virosta syyskuussa, jonka jälkeen ohjelmassa on Turkin, Saksan, Sardinian ja Japanin rallit. Myös Ypres-ralli Belgiassa on vielä tyrkyllä kalenteriin, mutta tämä vaatii toteutuakseen Turkin MM-rallin siirtoa viikkoa aiemmaksi.

Rallit.fin tietojen mukaan myös Toyotan kaksi muuta tehdaskuskia Sebastien Ogier ja Elfyn Evans saavat ajaa vielä tällä viikolla Yaris WRC:llä.

Alla olevalta videolta voit vielä katsoa, miten Rovanperä käskytti Yarista kesäkuun puolivälissä lähellä Korpilahtea.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2286,342336″ ap mute]

Lue myös nämä