Yleltä yllätysveto – rallicrossin MM-sarja näkyy ilmaiseksi Suomessa

rallicrossin MM-sarja
Kuva: FIAWorldRallycross.com
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Yle lähettää kauden 2018 rallicrossin MM-sarjan osakilpailut kanavillaan. Vähintään puolet MM-sarjan osakilpailuista näytetään suorina lähetyksinä ja loput on katsottavissa Yle Areenasta.

Rallicrossin MM-sarjan Ylen kanssa tekemä sopimus on yksivuotinen. Yle Urheilun oikeuksista vastaava päällikkö Robert Portman on luonnollisesti tyytyväinen uuteen aluevaltaukseen.

– Olemme iloisia, että saimme aikaiseksi tämän sopimuksen. Olemme seuranneet rallicrossin MM-sarjaa kiinnostuneesti jo muutaman vuoden ja olemme todenneet sen mielenkiintoiseksi ja hyvin tehdyksi. Meillä on suuria odotuksia suomalaisten ajajien ja heidän menestyksensä suhteen tällä kaudella, Portman toteaa.

Rallicrossin MM-sarjan televisioinnista vastaava Paul Bellamy on iloinen, että MM-sarjan tv-kattavuus laajentuu nyt myös Suomeen.

– Rallicross kasvaa nopeasti Suomessa ruohonjuuritasolla, ja samaan aikaan suomalaiset kuljettajat kuten Topi Heikkinen menestyvät MM-sarjassa, joten on hienoa palkita suomalaisten fanien uskollisuus ilmaiskanavan tv-lähetyksillä, Bellamy toteaa.

Rallicrossin MM-sarja käynnistyy Barcelonasta 14.-15. huhtikuuta. Suomalaisista kuljettajista mukana ovat Toomas ”Topi” Heikkinen sekä Niclas Grönholm.

Lähde: Moottoriurheilu.tv

Lue myös nämä