WRC2-kuskin Skoda syttyi ilmiliekkeihin – dramaattinen tilanne tallentui videolle

Benito Guerra
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Meksikon MM-ralliin valmistautuneen Benito Guerran testipäivä päättyi tylyllä tavalla kolme päivää ennen kisan starttia.

Meksikolaiskuljettaja Guerra oli maanantaina testaamassa Skoda Fabia R5 -autoaan muiden WRC2-luokan kuljettajien kanssa. Auto roihahti ilmiliekkeihin, kun sitä oltiin huoltamassa testien huoltoalueella.

Tulipalo saatiin lopulta sammutettua, mutta liekit olivat tehneet mittavia tuhoja autoon. Jutun yläpuolella olevalta videolta voit katsoa, kuinka tulipalo sai alkunsa (ajassa 2.08).

Meksikon MM-rallin järjestäjät ilmoittivat myöhemmin, ettei kukaan loukkaantunut dramaattisessa tilanteessa. Paikallismedian mukaan palo sai alkunsa auton sähköjärjestelmästä.

Guerra ei vielä maanantai-iltana vahvistanut sitä, että kilpailu jäisi häneltä väliin.

– Harvinainen testipäivä. Se oli urheilullisesti positiivinen aikojen valossa, mutta se oli myös karvas, sillä auto syttyi tuleen muutamaksi minuutiksi. Onneksi auto oli jo teltassa, eikä kukaan loukkaantunut. Yritämme korjata auton kuntoon, ja toivon, ettemme joudu jättämään Meksikon rallia väliin, Guerra kirjoitti Instagramissa.

https://twitter.com/pedroelinchao/status/970740698210160640

Guerra ajoi viime vuonna Meksikon MM-rallin WRC2-luokassa kolmanneksi. Kauden päätyttyä meksikolainen oli luokan kokonaispisteissä viides.

Skoda-kuljettaja Kalle Rovanperä ja Hyundain Jari Huttunen ajavat WRC2-luokan MM-pisteistä torstaina käynnistyvässä Meksikon MM-rallissa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat