Video: Penkat pöllysivät legendaarisilla pätkillä – ”Golffi halusi tehdä tuttavuutta”

Juha-Mikael Hannula. Kuva: Marko Kyöstilä
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

F-rallisarjan toinen ja samalla talvikauden päätösosakilpailu JMK-ralli ajettiin lauantaina Suomen MM-ralleista tutuilla teillä Jämsässä.

Yleisö pääsi nauttimaan kunnolla ralliviihteestä, sillä kilpailu oli osallistujamäärältään suurin Suomessa 2010-luvulla järjestetty ralli. Legendaariset erikoiskokeet, kuten Ouninpohja, Ehikki ja Vaheri, tarjosivat näyttäviä suorituksia, ja välillä myös penkat pöllysivät.

Junioriluokkaan osallistunut Tero Ruottinen säikäytti videokuvaajaa toisella erikoiskokeella. Ruottinen menetti Volkswagen Golfinsa hallinnan nypyn jälkeen ja tumpsahti hankeen aivan kuvaajan viereen.

– Golffi halusi tehdä tuttavuutta lähempää, Rallikuvia.netin kuvaaman YouTube-videon yhteydessä kerrotaan.

Voit katsoa videon tilanteesta jutun yläpuolelta, Ruottisen ulosajo alkaa kohdasta 5.48.

Juha Paavilainen ajoi voittoon yleisessä klassikkoluokassa BMW M3 -autollaan ja oli koko rallin nopein kaksivetokuljettaja mukaan lukien nuotista ajaneet kilpakumppaninsa. Paavilainen peittosi toiseksi sijoittuneen Tuomas Kamilan 16,5 sekunnilla. Kamila kuittasi voiton klassikon pikkuluokasta.

Yleiskilpailun ja nelivetoisten nuottiluokan ykkönen oli Arto Juolahti Mitsubishi Lancerillaan. Juolahti peittosi yleiskilpailussa toiseksi sijoittuneen Paavilaisen 11,2 sekunnilla. Kaksivetoisten nuottiluokan voittanut Mika Rampanen oli yleiskilpailun kolmas.

Alapuolella vielä muutama video JMK-rallin tapahtumista!

 

 

Lue myös nämä