WRC-tallin pomo lyö lisää löylyä MM-sarjan yllättäjäkuskille – ”Voi olla kauden käännekohta hänelle”

M-Sport Fordin rallitallin kausi MM-sarjassa on lähtenyt liikkeelle yllättävän hyvin.
Richard Millener
Richard Millener. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kukaan ei odottanut mitään, kun yksityistiimi ilmoitti, että tallin kuskeina tällä kaudella toimivat ranskalainen Adrien Fourmaux sekä ykköstasolla täysin noviisina oleva Gregoire Munster.

Kaksikosta Fourmaux on todella osoittanut taitonsa alkukauden kisoissa ajamalla palkintosijoille sekä Ruotsin lumirallissa että Kenian soralla. Fourmaux taistelee jopa MM-sarjan mitaleista, sillä eroa taulukossa kolmantena olevaan Hyundain Ott Tänakiin on vain kahdeksan pistettä.

Rallikausi jatkuu viikonloppuna Sardiniassa, missä Fourmaux pääsee jälleen hyvältä lähtöpaikalta starttaamaan kisaan. Myös kokemusta rallista riittää, joten ei ihme, että tallipomo Richard Millenerillä on kovat odotukset kuskiaan kohtaan.

– Kausi kääntyy varsin mielenkiintoiseen vaiheeseen, ja Adrien on mukana taistelemassa kolmannesta sijasta MM-sarjassa. Sardinia voi olla kauden käännekohta hänelle, jos homma sujuu hyvin, Millener sanoo.

– Adrien on tehnyt upeaa työtä tällä kaudella, ja uskon, että monet hurraavat hänelle tällä hetkellä. Toivottavasti hän saa jälleen hyvän tuloksen Sardiniasta.

Lue myös: Rallin MM-sarjassa poikkeuksellinen kisa – asiantuntija iskee faktat pöytään

Välimeren saarella kokeillaan ensi kertaa uudella formaatilla, kun kaikki kisatoiminta alkaa vasta perjantaina. Silti luvassa on lähes 270 EK-kilometriä, joten helppo reissu ei ole luvassa.

– Odotan innolla, miten uusi formaatti toimii Sardiniassa. Meillä on luvassa tiivis, mutta taatusti toimintaa täynnä oleva kisa. Odotan innolla, miten tämä toimii, Millener toteaa.

Kuuntele alta Rallipodin uusi jakso kokonaisuudessaan! Voit kuunnella sen myös Spotifyssä – ja muista ottaa samalla Rallipodi seurantaan!

Lue myös nämä