Virosta vauhtia Suomen MM-ralliin: Hyundai-kuski WRC-autolla testikisaan

Hayden Paddon
Hayden Paddon. Kuva: Hyundai Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain tehdastiimin kuljettaja Hayden Paddon valmistautuu heinäkuun lopulla ajettavaan Suomen MM-ralliin osallistumalla kilpailuun Virossa.

Paddon ja kartanlukija Sebastian Marshall kilpailevat Rally Estoniassa, joka järjestetään 13.-15. heinäkuuta eli kaksi viikkoa ennen Suomen MM-osakilpailua. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Hyundai i20 WRC -auto nähdään kilpailuolosuhteissa Baltiassa.

– Muut tallit ovat aiemmin kilpailleet testimielessä tässä rallissa ennen Suomen MM-rallia, ja se on vaikuttanut olevan toimiva ratkaisu. Tänä vuonna päätimme seurata esimerkkiä ja lähteä kilpailuun yhdellä Hyundai i20 WRC -autollamme. Virossa tiet ovat nopeita, joten tämä on varmasti ihanteellinen tapahtuma valmistautua kaksi viikkoa myöhemmin ajettavaan Suomen MM-ralliin, Hyundain tiimimanageri Alain Penasse sanoo.

– Hyödynnämme tätä mahdollisuutta testinä kilpailuolosuhteissa. Lisäksi on mahtavaa tuoda WRC-automme Rally Estoniaan, josta tulee erittäin nopea ralli. Olen varma, että katsojat nauttivat nähdessämme meidät tositoimissa, Paddon kertoo.

Rally Estonia ajetaan Etelä-Virossa Tarton ja Otepään seudulla.

Lue myös nämä

  • Uusimmat