”Lähes täydellistä” – WRC-tähdet pääsevät nojaamaan penkkoihin

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala Toyotan puikoissa. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ruotsin MM-rallin järjestäjät uskovat, että ensi viikolla järjestettävä kilpailu päästään ajamaan loistavissa olosuhteissa.

Viime aikojen lumisateet ja pakkaskelit Värmlannin seudulla takaavat mitä todennäköisimmin sen, että ralli pystytään viemään läpi kunnon talvikelissä. Järjestäjät tarkastivat viime viikonloppuna rallin erikoiskokeet – ja pitivät näkemästään.

– Tiet ovat täysin lumessa, ja isot lumipenkat reunustavat erikoiskokeita. Voisin sanoa, että olosuhteet ovat lähes täydelliset, Ruotsin MM-rallin toimitusjohtaja Glenn Olsson kertoi WRC.comille.

– Talviolosuhteissa Ruotsi on yksi kauden nopeimmista ja näyttävimmistä osakilpailuista. Viime kausina meillä on ollut vaihtelevat olosuhteet, mutta nyt tilanne näyttää todella hyvältä sekä kilpailijoille että faneille.

https://twitter.com/RallySweden/status/960971167598247936

Esimerkiksi Vargåsenin erikoiskokeen varrelta löytyi yli metrin korkuisia nietoksia, joten kuljettajat pystyvät niin sanotusta nojaamaan autoillaan penkkoihin pikataipaleilla.

Ruotsin MM-ralli käynnistyy torstaina 15. helmikuuta ja päättyy sunnuntaina 18. helmikuuta. Rallit.fi raportoi kilpailun tapahtumista paikan päältä Torsbystä.

Lue myös nämä