Video: Loeb piiskasi Citroenia soralla – konkarikuski yllättyi positiivisesti

Sebastien Loeb
Sebastien Loeb vauhdissa Citroenin testeissä.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sebastien Loeb teki täyden päivätyön Citroenin tämän vuoden WRC-ralliauton ohjaamossa keskiviikkona Espanjassa järjestetyssä testissä.

Kyseessä oli Loebille toinen testipäivä C3 WRC -autolla, mutta ensimmäinen soratiellä. Elokuussa Loeb ajoi yhden päivän asvaltilla Ranskassa.

– En tiedä, kuinka paljon kilometrejä kertyi, mutta niitä tuli paljon, ja tuntuma oli hyvä. Oli mukavaa saada tietää, miten auto käyttäytyy soralla. Siitä oli kulunut lähes viisi vuotta, kun viimeksi ajoin WRC-autoa soralla, Loeb kertoi Autosportin mukaan.

Loeb ajoi edellisen kerran kilpaa MM-sarjan sorarallissa Argentiinassa 2013. Hän oli jättäytynyt kokopäiväisistä rallihommista kauden 2012 päätteeksi, jolloin hän nappasi yhdeksännen MM-tittelinsä.

Loebin mukaan keskiviikon Citroen-testissä oli kyse siitä, pystyykö hän vielä ajamaan WRC-menokkia soralla. Ja kuten jutun yläpuolella olevalta videolta näkyy, 43-vuotiaan ranskalaiskonkarin taidot eivät ole ruostuneet.

– Ajotuntuma oli hyvä ja se löytyi melko nopeasti. Tunsin oloni mukavaksi autossa, Loeb sanoi.

– Se oli positiivinen yllätys, millaisen tuntuman sain autoon. Mutta minulla ei ole muita vertailukohtia tähän uuden sukupolven autoon, joten en osaa sanoa, millainen tämä on muihin autoihin verrattuna, Loeb totesi.

Toistaiseksi ei ole täyttä varmuutta siitä, nähdäänkö Loeb ensi kaudella muutamissa MM-ralleissa. Loebin kommentit aiheesta voit lukea täältä!

Lue myös nämä

  • Uusimmat