Venäläiskuljettaja rysäytti päin puuta MM-rallin ennakkotesteissä

Nikolai Grjazinin valmistautuminen ensi viikonloppuna ajettavaa Portugalia MM-rallia varten ei mennyt aivan putkeen.
Nikolai Grjazin
Nikolai Grjazin. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Grjazin ja kartanlukija Konstantin Aleksandrov testasivat sunnuntaina Skoda Fabia RS Rally2 -autoa Portugalissa. Testipäivä jäi kesken, kun Grjazin täräytti Skodallaan päin puuta.

Fabia sai vaurioita keulaan, eikä vasemman takarenkaan jousituskaan ollut täysin kunnossa. Grjazin ja Aleksandrov selvisivät tilanteesta ilman isompia kolhuja.

Venäläiskuljettaja Grjazin kilpailee MM-sarjassa Toksport-tallin kalustolla. Tiimin mekaanikot saivat nyt ylimääräisiä hommia ennen Portugalin rallin käynnistymistä.

Katso alta video Grjazinin ulosajosta.

Grjazin on rallin MM-sarjan WRC2-luokassa neljäntenä. Hän on osallistunut tämän kauden jokaiseen neljään MM-ralliin, mutta hän on ajanut WRC2-pisteistä vain Monte Carlossa ja Kroatiassa. Molemmista kisoista Grjazin kuittasi kakkossijan.

Portugalin MM-rallissa Grjazin ajaa WRC2-luokan ulkopuolella. Kauden aikana WRC2-kuljettajat saavat valita itselleen seitsemän pistekisaa, joista kuusi parasta tulosta otetaan huomioon kauden päätteeksi.

Portugalin osakilpailun WRC2-kilpailussa on kova kattaus. Lähtölistalta löytyvät muun muassa Gus Greensmith, Oliver Solberg, Teemu Suninen, Andreas Mikkelsen, Adrien Fourmaux, Kris Meeke ja Lauri Joona. Myös Skoda-kuljettaja Sami Pajari ajaa Portugalissa, mutta hän ei kamppaile pisteistä sorakilpailussa.

Portugalin MM-ralli käynnistyy perjantaina.

Kuuntele alta Rallit.fin tuorein Rallipodi. Voit kuunnella podcastin myös Spotifyssä.

Katso alta Portugalin MM-rallin ennakko.

Lue myös nämä