Veikö Loeb WRC-tallipaikan Paddonilta? ”Käymme yhä keskusteluja”

Hayden Paddon. Kuva: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Uusiseelantilainen rallitähti Hayden Paddon on yhä vailla sopimusta kaudelle 2019.

Paddon jakoi viime kaudella Hyundain WRC-tallin kolmatta autoa espanjalaisen Dani Sordon kanssa. Hyundai ilmoitti torstaina tehneensä sopimuksen Sebastien Loebin ja Sordon kanssa, mutta Paddonille ei ole toistaiseksi löytynyt ohjelmaa ensi vuodeksi.

Paddon kertoi aiemmin tällä viikolla sosiaalisessa mediassa, että hän on kiinnostunut ainoastaan jatkosta Hyundain kanssa.

– Meidän pitää vain olla kärsivällisiä ja kunhan tiedämme jotain, kerromme heti teille. Meillä on edelleen sataprosenttinen tuki Uuden-Seelannin Hyundailta ja meillä on tiedossa mielenkiintoisia projekteja, joista voimme kertoa lisää ensi vuonna, Paddon kirjoitti Facebookissa.

Hyundai Motorsport kertoi torstain tiedotteessaan, että sillä edelleen ”avoin vuoropuhelu” Paddonin kanssa.

– Käymme yhä keskusteluja Haydenin kanssa ja selvitämme, miten voisimme tehdä töitä yhdessä vuonna 2019. Hän on suuri lahjakkuus ja erinomainen lähettiläs Uuden-Seelannin Hyundaille johtaessaan useita moottoriurheiluprojekteja, Hyundain WRC-tiimin pomo Michel Nandan sanoi.

Hyundai Motorsportilla on ensi kaudesta sopimukset Thierry Neuvillen, Andreas Mikkelsenin, Dani Sordon ja Sebastien Loebin kanssa.

Lue myös nämä