Valtteri Bottaksella riittää rallikiireitä – vieraili jo kolmannen WRC-tiimin testissä

Valtteri Bottas
Valtteri Bottas. Kuva: Wolfgang Wilhelm/Daimler
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallikärpänen näyttää puraisseen oikein kunnolla Mercedeksen F1-kuljettajaa Valtteri Bottasta.

Formula 1 -sarja on parhaillaan kesätauolla, mutta Bottas tuntuu viihtyvän nopeiden autojen parissa myös vapaa-ajalla. Hän testasi tiistaina M-Sportin Ford Fiesta WRC -autoa Saksassa, ja keskiviikkona oli vuorossa visiitti Citroenin WRC-auton testiin.

Citroenin suomalaiskuljettaja Esapekka Lappi julkaisi keskiviikkoiltana Twitterissä kuvan, jossa hän poseeraa Bottaksen kanssa.

– Käytiin ajeleen, Lappi kirjoitti kuvan yhteyteen.

https://twitter.com/EsapekkaLappi/status/1161665169157763072

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tarina ei kerro, ajoiko Bottas itse C3 WRC:llä, mutta todennäköisesti hän sai nauttia Lapin tarjoamasta kyydistä kartturin paikalla. Citroenin testeissä on vieraillut tällä viikolla muitakin moottoriurheilutähtiä, sillä aiemmin saksalainen DTM-mestari Rene Rast kävi katsomassa apukuskin paikalla, kuinka kuusinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier kääntelee rattia saksalaisilla asvalttibaanoilla.

Bottas on viihtynyt rallin parissa tämän vuoden aikana. Hän kilpaili tammikuussa Tunturirallissa Ford Fiesta WRC:llä ja testasi toukokuussa Fordin uutta Fiesta R5 -autoa Ranskassa. Heinäkuussa hän kävi kokeilemassa Toyota Yaris WRC:tä Keski-Suomessa.

Bottaksen tulevaisuudesta on huhuiltu viime aikoina, sillä Mercedes ei ole vielä päättänyt, jatkaako se suomalaiskuljettajan sopimusta. Rallipiireissä puolestaan pähkäillään nyt sitä, onko Bottas kiinnostunut testaamaan enemmänkin taitojaan uuden lajin parissa.

Kauden seuraava MM-ralli ajetaan 22.-25. elokuuta. Katso alta video, mitä Saksan MM-rallissa on luvassa!

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,275639″ ap mute ]

Lue myös nämä