Vahvistus: Elfyn Evans ei aja Turkin MM-rallissa – Sunisella ruotsalainen tallikaveri

Elfyn Evans
Elfyn Evans. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Ford -talli tiedotti perjantaina, että Elfyn Evansilta jää väliin myös kahden viikon kuluttua ajettava Turkin MM-ralli.

Evans on kärsinyt selkävaivoista heinäkuun puolivälissä ajetusta Estonia-rallista saakka. Walesilaiskuljettaja joutui jättämään Suomen ja Saksan MM-osakilpailut väliin loukkaantumisen takia.

M-Sport oli ilmoittanut Evansin Turkin ralliin, mutta tiimi kertoi perjantaina, että Evans palaa Ford Fiesta WRC:n rattiin vasta Walesissa lokakuun alussa.

– Olen tehnyt tiiviisti töitä spesialistien kanssa ja on hienoa tietää, että pääsen täyteen kuntoon ja kilpailemaan kotikilpailussani Walesissa, Evans kertoo M-Sportin tiedotteessa.

– On tärkeää varmistaa, että olen sataprosenttisessa kunnossa palatessani. Sen vuoksi en ole mukana Turkissa. Tämä on turhauttavaa, mutta luotan asiantuntijoihin ja tiedostan, kuinka tärkeää on kuntoutua täysin loukkaantumisesta.

Katso alta kooste Saksan MM-rallista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,277705″ ap mute ]

 

Ruotsalainen Pontus Tidemand ajaa Teemu Sunisen tallikaverina Turkissa toista Ford Fiesta WRC -autoa. Tidemandin oli määrä kilpailla M-Sportin kolmannella WRC-Fordilla rankassa sorakisassa, mutta talli starttaa nyt kisaan kahdella WRC-autolla.

Gus Greensmith tuurasi Evansia Suomen ja Saksan MM-ralleissa. Turkissa Greensmith ajaa Ford Fiesta R5 -autolla WRC2 Pro -luokan pisteistä.

Turkin MM-ralli on ohjelmassa 12.-15. syyskuuta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat