Tommi Mäkinen empii yhä Juho Hännisen kohtaloa

Juho Hänninen
Juho Hänninen. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Juho Hänninen näytti viikonloppuna ajetussa Saksan MM-rallissa, ettei häntä kannata jättää sivuun ensi kauden kuljettajaspekulaatioista.

Hänninen oli paras Toyotan suomalaiskolmikosta Saksan asvalttikisassa. Punkaharjulainen vältti isommat ongelmat ja ohjasti Yaris WRC:n neljäntenä maaliin.

Ennen Suomen MM-rallia huhuiltiin, ettei Hänninen olisi saamassa jatkosopimusta Tommi Mäkisen johtamalta Toyota Gazoo Racingilta. Hänninen näytti Jyväskylässä ja viimeisimpänä Mosel-jokilaaksossa, että häneltä löytyy vielä vauhtia – Keski-Suomessa uran ensimmäinen palkintokorokepaikka kolmannella sijalla ja Saksassa nelostila.

Tallipäällikkö Mäkinen harkitsee pitkään vastausta kysyttäessä, onko Hänninen parantanut asemiaan ensi kauden tallipaikkoja jaettaessa.

– Sitä en osaa tässä kohtaa sanoa, että kuinka… Vielä on liian aikaista, Mäkinen vastaa Rallit.fille.

Mäkinen on itsekin vahvistanut, että Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi ovat mitä todennäköisimmin jatkamassa Toyotalla ensi kaudella. Hännisen kohtalosta ei ole vielä varmuutta.

– Porukalla katsotaan näitä asioita. Varmasti myös Japanin porukankin mielipide on tärkeä, että kuinka he katsovat tätä asiaa, Mäkinen pyörittelee.

Mäkinen antaa kiitettävän arvosanan Hänniselle tämän esityksestä Saksassa.

– Oikein erinomainen ajo Juholta – hyvä ja tasainen suoritus. Pohja-aikojakin tuli vaativilla erikoiskokeilla. Siitä saattoi olla hyötyä, että Juho kävi ainoana meidän kuljettajista testaamassa Panzerplatten sotilasalueella ennen kisaa, mutta se ei vie yhtään arvoa pois hänen suoritukseltaan, Mäkinen suitsuttaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat