Citroen-pomo: Ensi kuu on kiireinen kuskimarkkinoilla

Yves Matton
Yves Matton toimi aiemmin Citroenin tallipäällikkönä. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarja jäi Saksan osakilpailun jälkeen kuuden viikon tauolle. Seuraavan kerran kilpaa ajetaan vasta lokakuun alussa Kataloniassa.

Kuten aina tähän aikaan vuodesta, ovat spekulaatiot ensi kauden kuskeista kuumimmillaan. Sen myöntää myös Citroenin tallipomo Yves Matton.

– Uskon, että kaikki tietävät, että ensi kuu tulee olemaan kiireinen kuskimarkkinoilla. Samoin se on tärkeä kuukausi myös auton kehitystyön kannalta, sillä ensi kausi tulee nopeasti vastaan, Matton sanoo Citroenin tiedotteessa.

– Kalenterissa on nyt kisojen suhteen pitkä tauko ja me käytämme syyskuun meidän strategian luomiseen. Se tarkoittaa myös sitä, että juttelemme kuskien kanssa, jotka voisivat auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme. Juuri nyt päätöksiä ei ole tehty, Matton jatkaa.

Hurjimmissa huhuissa Citroenille ollaan tuomassa takaisin yhdeksänkertaista maailmanmestaria Sebastien Loebia. Myös neljä kertaa MM-titteliä juhlinut Sebastien Ogier on linkitetty vahvasti Citroeniin, sillä ranskalainen ei ole tyytyväinen siihen, että Ford ei anna tehdastukea hänen nykyiselle työnantajalleen M-Sport-tallille.

Lue myös nämä

  • Uusimmat