Thierry Neuville tähdittää Autoglym-rallia – ”Auttaa valmistautumisessa Suomen MM-ralliin”

Thierry Neuville ja Nicolas Gilsoul
Thierry Neuville ja Nicolas Gilsoul ovat MM-sarjassa toisena. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Reilun kahden viikon kuluttua ajettava Autoglym-ralli on saanut runsaasti kansainvälistä kiinnostusta osakseen. Keskiviikkona rallin järjestäjä sai ilokseen ilmoittaa, että mukaan on tulossa edustusta aivan WRC-sarjan ehdottomalta huipulta.

Hyundai Motorsport-talli ilmoitti MM-pisteissä toisena olevan belgialaisen Thierry Neuvillen mukaan Sastamalan Ellivuoren ympäristössä 14.-15. heinäkuuta ajettavaan testiralliin.

Neuville ja kartanlukija Nicolas Gilsoul ovat alkukaudella voittaneet kaksi MM-rallia, Korsikan ja Argentiinan osakilpailut. Hyundai-kaksikon tulosputki on erittäin vakuuttava, sillä ennen tulevan viikonlopun Puolan MM-rallia he ovat sijoittuneet palkintopallille viidessä edellisessä osakilpailussa.

– Osallistuminen tähän testikilpailuun ennen Suomen MM-rallia tulee olemaan meille tärkeä asia. Suomen vaativilla sorateillä on aina haasteena löytää nopeasti ajorytmi ja huippuvauhti kohdalleen. Uskon, että Autoglym-rallin ajaminen auttaa meidän valmistautumisessa kohti Suomen osakilpailua, Neuville kommentoi.

Autoglym-rallin ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 4. heinäkuuta, joten kansainvälistä väriä on vielä lisääkin odotettavissa. Mukaan on tulossa useita WRC2-luokan kuljettajia sekä juniori-WRC:n kärkikaarti.

Kilpailun reitti sisältää kahdeksan erikoiskoetta, joiden yhteispituus on noin 110 kilometriä.

Mika Ojatalo

Lähde: Autoglym-rallin tiedote

Lue myös nämä

  • Uusimmat