Teemu Sunisen tilanteesta saatiin uutta tietoa

Teemu Suninen on tekemässä paluuta rallin MM-sarjaan.
Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Teemu Suninen on löytänyt itselleen taas ajohommia rallin MM-sarjasta. Suninen on palaamassa Hyundaille ja ajaa tällä kaudella WRC2-luokassa.

Suninen ajoi viime kaudella neljä osakilpailua MM-sarjan pääluokassa Hyundain Rally1-autolla, mutta täksi kaudeksi hänelle ei enää löytynyt hommia pääluokasta.

Sunisen vauhti oli varsin lupaavaa, mutta näytöt eivät tallin johtoportaalle riittäneet. Suninen oli päätökseen tietysti pettynyt, mutta uskoi jo ennen joulua ajohommia kuitenkin jossain vaiheessa löytyvän.

Suomalaisen sijaan Hyundai nosti Andreas Mikkelsenin kakkosluokasta vuorottelemaan tallin kolmannessa autossa.

Tämän lisäksi Hyundailla ajavat tällä kaudella myös Esapekka Lappi ja Dani Sordo täyden kauden ajavien Thierry Neuvillen ja Ott Tänakin lisäksi.

Rallit.fin saamien tietojen mukaan Suninen aloittaa kautensa Portugalista. Ralli ajetaan alkukesästä toukokuun toisena viikonloppuna.

Rallit.fi on saanut tietoonsa myös sen, että Pierre-Louis Loubet olisi avaamassa kautensa samassa Portugalin MM-rallissa Skodalla WRC2-luokassa. Loubet kilpaili viime kaudella MM-sarjan pääluokassa M-Sportin Fordilla, mutta jäi täksi kaudeksi ilman ajopaikkaa. M-Sportilla ajavat tällä kaudella ranskalainen Adrien Fourmaux ja luxemburgilainen Greigoire Munster.

Rallin MM-sarja jatkuu seuraavaksi helmikuun puolivälissä Ruotsissa. Siellä kautensa avaavat suomalaisista Toyotan Kalle Rovanperä ja Hyundailla kisaava Esapekka Lappi.

Lue myös nämä