Teemu Sunisella hankala Argentiinan ralli – ”Vähän sinne päin yritettiin”

Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Fordin Teemu Suninen sijoittui sunnuntaina päättyneessä Argentiinan MM-rallissa seitsemänneksi. Jokelalainen ei päässyt missään vaiheessa viikonloppua edes lähelle kärjen vauhtia ja eroa kärkeen muodostui liki viisi minuuttia.

Rallit.fin tietojen mukaan Sunisen kilpurissa oli moottorivika koko viikonlopun ajan, minkä vuoksi ajaminen oli tuskaista tehohävikin vuoksi. Sunnuntaina myös Power Stage –erikoisokeelta jaettavat pisteet jäivät haaveeksi, kun moottoriongelman lisäksi myös kypäräpuhelimet temppuilivat koko rallin ajan.

– Vähän sinne päin yritettiin. Intercom-ongelmat (kypäräpuhelimet) jatkuivat ja se ei ainakaan omaa itseluottamusta nostanut. Jos ei kaikki nuotit tule perille, niin ei saa parasta luottoa, Suninen sanoi.

– Auto on kuitenkin maalissa ja saatiin jonkin verran pisteitä tiimille. Varmaan se oli parasta, mitä voi tästä kisasta tällä kertaa saada.

MM-karkelot jatkuvat jo vajaan kahden viikon kuluttua Chilessä.

– Toivotaan, että voidaan nostaa siellä vauhtia. Se on kaikille uusi ralli. Se voi vähän voimasuhteita muuttaa, Suninen totesi lakonisesti.

Ongelmien syy oli kuitenkin vielä mysteeri.

– Pieniä veikkauksia on, mistä homma johtuu. Tietokoneelta näkee sitten tarkemmin, Suninen kuittasi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat