Teemu Suninen myönsi suoraan: ”Ei tule helppoa olemaan”

Hyundain Teemu Suninen ennustaa Sardinian MM-rallista vaikeaa kilpailua.
Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: Pentti-Oskari Ilmonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Suninen starttaa kauden toiseen WRC2-luokan kilpailuunsa Sardiniassa. Kisa on sopinut takavuosina mainiosti suomalaiselle, mutta nyt haaste tulee olemaan vaikeampi.

Suninen oli kuitenkin juuri ennen kilpailua positiivisin mielin.

– Onhan tämä aina hyvä ralli ollut itselleni. Olemme saaneet täällä hyviä tuloksia ajettua ja olen tykännyt tästä paljon, Suninen sanoi Rallit.fille.

– Tänä vuonna voi olla vähän vaikeampaa. Pätkillä on satanut jonkin verran ja hiekka vähän huuhtoutunut pois. Perjantai voi olla aika rankka. Kyllä se kysyy auton kestävyyttä, Suninen jatkoi.

Suninen lähtee tietysti tekemään parhaansa, mutta hyvän tuloksen ajaminen Sardiniasta vaatisi nappionnistumista suomalaiselta. Suomalaiskuljettaja myöntää, että hän antaa hieman tasoitusta Hyundain Rally2-autolla, joka ei ole luokan kilpailukykyisimmistä päästä.

– Ei tule kyllä helppoa olemaan. Tällä kaudella on nähty se, että ei sillä (autolla) kovin hyviä tuloksia ole kukaan pystynyt ajamaan. Täytyy vain yrittää tehdä homma hyvin ja ajaa samanlainen suoritus, kun aikoinaan ajoin WRC-palkintosijan täällä, Suninen sanoi ja viittasi vuoden 2019 Sardinian ralliin.

Sunisen tavoite on kuitenkin täysin selvä.

– Päästä hyvällä sijoituksella maaliin ja jos jonkun pytyn vielä saisi, niin se olisi hienoa, Suninen naurahti.

Lue myös nämä

  • Uusimmat