Tätä salaisuutta MM-rallitiimi on pantannut – Kroatiassa se näkee viimein päivänvalon

M-Sport Ford tuo uuden päivityksen huhtikuun puolivälin jälkeen ajettavaan Kroatian MM-ralliin.
Adrien Fourmaux
Adrien Fourmaux. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport on tuomassa Kroatiaan uusitun takasiiven. Talli on suunnitellut uutta takasiipeä jo pidemmän aikaa, mutta nyt se aiotaan viimein valjastaa käyttöön.

Talli kertoo, että uusittua takasiipeä on päästy jo testaamaan. Tallin kuljettajat Adrien Fourmaux ja Gregoire Munster ovat ajaneet jo 250 kilometriä uudella takasiivellä ja Kroatiassa se näkee viimein päivänvalon myös kilpailutilanteessa.

– Suunnittelemme ottavamme sen käyttöön Kroatiassa, tallipäällikkö Richard Millener vahvisti Motorsportille.

Kuuntele alta Rallit.fin tuorein Rallipodi, jossa käydään läpi Safari-rallin anti ja ennakoidaan tulevaa Kroatian MM-rallia! Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

– Kaikki on sujunut rehellisesti sanoen hyvin ja tämä on ollut se päivämäärä, johon olemme koko ajan tähdänneet, Millener sanoi Kroatiaan viitaten.

Millener korostaa, ettei uusi takasiipi ole mikään hopealuoti.

– Uusi takasiipi ei tee meistä yhtäkkiä 10 sekuntia nopeampia kilometriä kohden. Nämä ovat niitä pieniä hienosäätöjä, joita tavoittelemme, hän sanoi.

– Tämä tulee auttamaan meitä varmasti korkeammissa nopeuksissa ja tämän ja muiden pienten hienosäätöjen kanssa se voi tehdä eron autoon.

Millener myönsi kuitenkin suoraan, että M-Sport tulee päivitysten osalta hieman muita jäljessä.

– Olemme hieman myöhässä takasiiven osalta muihin talleihin verrattuna, mutta yritämme kuitenkin pysyä mahdollisimman hyvin kilpailijoidemme tahdissa, Millener sanoi.

M-Sport on saanut yllättävänkin vahvan alun kaudelle. Adrien Fourmaux on ajanut jo kaksi perättäistä palkintosijaa. Millener pitää kuitenkin edelleen jalat tukevasti maassa.

– Meillä on ollut tällä kaudella hieman erilainen lähestymistapa ja vähemmän odotuksia. Adrien on ollut henkisesti ja fyysisesti vahva ja yritämme vain kerätä mahdollisimman paljon pisteitä. Jatkuva suorituskyky on avain menestykseen ja sen olemme mielestäni jo nähneet. Luotettavuus on ollut toistaiseksi hyvällä tasolla ja meidän pitää jatkaa sitä Kroatiassa. Voimme olla erittäin tyytyväisiä, Millener myhäili.

Lue myös nämä

  • Uusimmat