Tallipomo suruissaan Ogierin lähdöstä – paljasti samalla suomalaiskuskin WRC-sopimuksen

Sebastien Ogier ja Teemu Suninen yhteiskuvassa testiajon jälkeen.
Sebastien Ogier ja Teemu Suninen. Kuva: Toni Heinonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Fordin tallipäällikkö Malcolm Wilson koki pettymyksen, kun tiimin tähtikuljettaja Sebastien Ogier päätti tarrata Citroenin sopimustarjoukseen.

Ogier siirtyi kaudeksi 2017 M-Sportille, jonka kanssa hän pääsi juhlimaan sekä kuljettajien että valmistajien maailmanmestaruutta viime vuonna. Viisinkertaisen maailmanmestarin ja M-Sport Fordin tiet kuitenkin erkanevat tämän kauden jälkeen.

– Olen erittäin suruissani hänen ja Julienin (kartanlukija Ingrassian) lähdöstä. He ovat osa perhettämme. He jättävät jälkeensä samankaltaisen perinnön kuin Colin McRae, Carlos Sainz, Marcus Grönholm ja muut suuruudet, kun he sanovat hyvästi kauden lopussa, tallipomo Wilson kertoi Autosportille.

Ogier jättää jälkeensä myös isot saappaat täytettäväksi. Wilson kertoi käyvänsä neuvotteluja useiden eri kuljettajien kanssa ja samalla hän paljasti Teemu Sunisen jatkavan tallissa.

– Meillä on useanlaisia neuvotteluita meneillään, mutta saa nähdä – meillä ei ole suurta kiirettä. Meillä on sopimus Teemun kanssa ensi vuodesta, Wilson vahvisti.

Suninen, 24, on ajanut tällä kaudella kahdeksan MM-rallia Fordin WRC-kalustolla. Jo aiemmin oli tiedossa, että hänelle on luvassa täysi kausi ensi vuonna, mutta tallia ei ollut vahvistettu ennen Wilsonin lausuntoa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat